HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Aluminium jaloezieën kunnen overal

Aluminium jaloezieën strak en saai? Echt niet! Kom ze snel zelf bekijken bij Vloerplus in Alkmaar aan de woonboulevard. Deze stijlvolle jaloezieën passen in elke woonstijl, combineren mooi met gordijnen en kunnen zelfs in vochtige ruimtes opgehangen worden. Benieuwd naar de veelzijdigheid en kwaliteit van aluminium jaloezieën? Wij vertellen je er graag alles over!

Jaloezieën voor vochtige ruimtes

Het grote voordeel van aluminium jaloezieën is natuurlijk dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Iets dat de echte houten jaloezieën niet zijn. De aluminium variant daarentegen kun je dus gerust in de keuken of badkamer ophangen. Zelfs hier in de vochtige ruimtes blijven deze jaloezieën mooi en roesten of schimmelen de lamellen en het bovenprofiel niet.

Geschikt voor draaikiepramen

Wat ook heel handig is, is dat aluminium jaloezieën geschikt zijn voor vrijwel elk soort raam. Ook dus voor een draaikiepraam. De smalle aluminium jaloezieën met lamelbreedte 25 mm, is dan een prima oplossing omdat zij in deze ramen passen. Ze worden met klemsteunen op het raam bevestigd zodat ze als het draaikiepraam opent, niet gaan hangen. En doordat het handige EasyClick-systeem gebruikt wordt om de jaloezieën te bevestigen, is boren of schroeven niet nodig. Perfect dus voor kunststof en aluminium kozijnen.

Voor privacy of filteren van licht

Licht dat in een scherm schijnt, is vervelend. Ongeacht of het om een televisie gaat, een tablet of laptop. Jaloezieën zijn dan een handige oplossing; zij houden het binnenvallende licht tegen. Net zoveel of zo weinig als jij wilt. Wil je dus dat het wel prettig licht in huis blijft zonder dat het irriteert? Dan zet je ze een beetje open. Wil je dat het helemaal afgesloten wordt voor het licht of wens je ’s avonds privacy in huis? Dan zet je ze helemaal dicht. Met deze raambekleding is het letterlijk in een handomdraai geregeld.

Scala® jaloezieën voor slim en esthetisch design

In onze winkel verkopen we de aluminium jaloezieën van Toppoint. Een kwalitatieve raambekleding die perfect functioneert en in een esthetisch design is uitgevoerd. Elk onderdeel is slim doordacht en gemaakt van aluminium. Zoals het bovenprofiel, dat is gesloten waardoor het stof- en vuilvrij blijft. Onderop zijn er geen dopjes aangebracht waardoor de jaloezieën mooi op de vensterbank vallen. En aan de achterzijde heeft het een ronding waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Jaloezieën met diverse (lamel)breedtes

De aluminium jaloezieën zijn al stoer van zichzelf maar dat effect kun je nog versterken als je voor de breedste maten kiest, zoals die met de lamellen in 50 of 70 mm breed. Houd je meer van een wat subtielere uitstraling? Kies dan een smallere lamel. Daarbij heb je de keuze uit 16, 25 en 35 mm. Maar welke maat je ook kiest, je kunt ze altijd in de kleur die het beste past bij jouw interieur of smaak, laten uitvoeren. De Scala aluminium jaloezie is er tot wel 4 meter hoog en zijn ook zijn uitermate geschikt voor brede ramen. Wil je een aluminium jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Jaloezieën in jouw interieur

Er zijn ook andere manieren om de jaloezieën te laten passen bij het interieur. Zo kun je de afwerking daarop laten aansluiten met bijvoorbeeld een mooie ladderband. Die kan aangebracht worden bij de jaloezieën met brede lamellen en is er in verschillende kleuren. En wat dacht je van een combinatie van aluminium jaloezieën met gordijnen? Dat is zowel sfeervol als handig omdat het onder andere het geluid in de ruimte dempt.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Ook persoonlijk advies bij aluminium jaloezieën?

Wil je meer weten over aluminium jaloezieën? Ben je benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Met welke andere raamdecoratie het goed combineert of wat nu de mooiste match voor jouw woonstijl is? Dan zien we je graag in onze woonwinkel. We zijn alle dagen geopend voor interieuradvies en deskundige service op maat. Kom je snel langs?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus