HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Aluminium lamellen, voor een stoer interieur

Mooie aluminium lamellen van Toppoint geven elk interieur een stoere touch. En het leuke van deze lamellen is dat je ze overal mee kunt combineren. Hout, stof of steen, het past overal bij! En niet onbelangrijk, ze kunnen ook in elke ruimte, dus ook als het er vochtig is zoals in de badkamer of keuken. Mooi, stoer en praktisch dus, dat zijn deze lamellen. Lijkt jou dat ook wel wat? Kom ze dan snel bekijken en laat je inspireren bij Vloerplus in Alkmaar Overstad, dé woonboulevard van Alkmaar en omstreken.

Gemak bij licht en privacy

Natuurlijk zijn aluminium lamellen in gebruik niet anders dan de pvc of stoffen lamellen. Je regelt er heel gemakkelijk het licht en de gewenste privacy mee. Door ze helemaal open te zetten als je ongehinderd naar buiten wilt kijken, een beetje schuin om het licht wat te filteren en gesloten als je totale privacy wenst. En is het tijd om de ramen te wassen? Dan schuif je ze zo opzij.

Gemakkelijk in onderhoud

Ook zijn aluminium lamellen heel gemakkelijk in onderhoud. Je kunt ze schoonmaken door ze uit de rails te klikken, op een vlakke ondergrond te plaatsen en ze vervolgens te reinigen met een sopje en een zachte, vochtige doek. Eenmaal schoon, zeepvrij en droog? Dan zijn ze net zo gemakkelijk weer in de rails gehangen.

Lamellen voor vochtige ruimtes

Doordat de onderdelen en de lamellen zelf zeer vochtbestendig zijn, zullen aluminium lamellen niet roesten of schimmelen. Je kunt ze dan ook zonder problemen in een vochtige ruimte ophangen zoals de badkamer of keuken.

Lamellen tot wel 6 meter breed

Heb jij thuis of op de zaak een hele wand van glas? Ook dan kun je daarvoor aluminium lamellen kiezen! Deze lamellen zijn namelijk geschikt voor grote raampartijen tot maar liefst 6 meter breed. Ook heb je de keuze uit meerdere lamelbreedtes bij aluminium lamellen. Ze zijn er namelijk in 52, 70, 89, 127 en 250 mm breed. Die breedste variant wordt op een lamelrail geplaatst.

Inspiratie en informatie over aluminium lamellen bij Vloerplus in Alkmaar

Laat je inspireren en informeren over aluminium lamellen bij Vloerplus in Alkmaar! Met een ruimte van wel 1.000 m2 hebben we een grote collectie en kun je dus ook allerlei voorbeelden van aluminium lamellen en voorbeelden ervan met andere raamdecoratie, zelf bekijken. En wil je daar hulp bij? Dan zijn wij er; een ervaren team dat je helpt vanaf het advies tot en met het gratis inmeten, volgens afspraak bezorgen en vakkundig installeren. Kom je snel eens langs? We zijn alle dagen van de week geopend.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus