HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Iso Plissé® gordijnen bij Vloerplus

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen kunnen ook perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatenheid en de aaibaarheid.'

Semi Transparante Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Iso Plissé® gordijnen: luxe en energiebesparende raamdecoratie

Wil je luxe raamdecoratie die ook energie bespaart? Dan kies je voor Iso Plissé® gordijnen an Toppoint. Deze elegante raamdecoratie met de unieke honingraatstructuur geeft elk interieur een bijzondere uitstraling. Maar behalve dat zijn Iso Plissé® gordijnen ook heel functioneel. Ze bieden vele voordelen en kunnen voor de meest uiteenlopende ramen gehangen worden. Deze mooie, bijzondere raamdecoratie laten wij je graag zien in onze woonwinkel in Alkmaar, aan de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Voordelen van Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen hebben dus diverse voordelen. Zo zijn ze onder meer warmtebesparend, geschikt voor dakramen en ramen met ongebruikelijke vormen en ze kunnen zowel het licht subtiel filteren als een ruimte compleet verduisteren. Ook zijn Iso Plissé® gordijnen ideaal voor de werkplek en hebben ze diverse opties waardoor ze geheel naar wens te maken zijn. En niet onbelangrijk, ze zijn energiebesparend!

Energie besparen tot wel 25%!

Dat Iso Plissé® gordijnen energiebesparend zijn komt door de unieke honingraatstructuur. Dit maakt ze visueel heel aantrekkelijk maar ook financieel is het een prettige bijkomstigheid. Want deze structuur creëert een stilstaande luchtlaag in de gordijnen. Die luchtlaag werkt isolerend waardoor de temperatuur in huis constant blijft; het houdt de warmte binnen of juist buitenshuis. Hiermee kan een besparing op de energierekening tot wel 25% bereikt worden.

Ideaal voor de werkplek

Ook op de werkplek zijn Iso Plissé® gordijnen ideaal. Of dat nu een kantoor aan huis is of een werkkamer op de zaak, deze raambekleding raden we absoluut aan. Ze voldoen namelijk aan de Europese normen voor lichttransmissie, dat is de mate van licht die door raamdecoratie heen mag schijnen. Wat dit betekent? Iso Plissé® gordijnen bieden overdag voldoende licht om aangenaam te kunnen werken zonder dat er sprake is van vervelende lichtinval in een beeldscherm.

Ook voor ramen met afwijkende vormen

Zoveel soorten, zoveel varianten. En dat geldt ook voor Iso Plissé® gordijnen die we in vele varianten kunnen laten uitvoeren. Want behalve mooi is deze raamdecoratie ook geschikt voor ramen met afwijkende vormen of de ramen die op wat lastigere plekken zoals een dakraam of lichtkoepel.

Meer raamcomfort

Iso Plissé® gordijnen bieden meer comfort, en dat komt ook door de vele opties waarmee ze uitgevoerd kunnen worden. Van een bediening met een gewone draaistang of stok tot elektrische bediening. Of een mooi uitgevoerde handgreep in transparant of van metaal. Ook is de handgreep LiteRise® mogelijk, een handgreepmodel zonder koord dat geschikt is voor rechthoekige ramen. Met de LiteRise® zet je de onderlat in elke gewenste stand. Heeft een koord wel jouw voorkeur? Dan is het SmartCord® een goede optie. Dat is een gemakkelijk hanteerbaar en intrekbaar koordmechanisme met een koordlengte die altijd gelijk is. En wil je dat de Iso Plissé® gordijnen gemonteerd worden zonder gaten in de kozijnen? Dan gebruiken we daarvoor het EasyClick-systeem. Voor nog meer gebruiksgemak kies je voor elektrisch bedienbare Iso Plissé® gordijnen Hier lees je daar meer over.

Top-down bottom-up met Iso Plissé® gordijnen

Ook Iso Plissé® gordijnen kunnen uitgevoerd worden met de handige top-down bottom-up-functie. Daarmee schuif je Iso Plissé® gordijnen op elke gewenste plek van het raam en zet je het vast waar jij wilt. Dit is mogelijk in elke stofsoort, dus ook met de stof die past in jouw interieur! Of laat Iso Plissé® gordijnen uitvoeren in een Day & Night-model. Dan worden er 2 stofsoorten gebruikt die elk het gehele raam kunnen bedekken; bijvoorbeeld een transparante voor overdag en een verduisterende stof voor de nacht.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Combinaties met Iso Plissé® gordijnen

In onze woonwinkel vind je vele soorten Iso Plissé® gordijnen, van transparant tot verduisterend en daarnaast veel andere raamdecoratie. Zo kun je Iso Plissé® gordijnen samenstellen in de stof en met het dessin en kleur van jouw keuze, maar kun je ook een bijpassende raamdecoratie zoeken. Wil je bijvoorbeeld wel aangenaam licht in huis overdag maar ’s avonds weer voldoende privacy? Combineer Iso Plissé® gordijnen dan met een gordijn. Die combinatie in raamdecoratie geeft elk interieur een rijke uitstraling.

Iso Plissé® gordijnen op maat laten maken

Bij Vloerplus is er een ruim assortiment met Iso Plissé® gordijnen zodat je ook echt iets kunt kiezen wat bij jouw interieur past. Vind je dat lastig? Dan zijn wij er natuurlijk om je te helpen. Wij adviseren je graag met de technische mogelijkheden maar ook wat qua styling goed combineert bij jou thuis. Ook voor het gratis inmeten, op afspraak bezorgen en vakkundig installeren kun je altijd op ons rekenen. Benieuwd naar Iso Plissé® gordijnen of onze ruime woonwinkel? Bezoek ons dan snel, we zijn alle dagen geopend. Wil je een afspraak voor een interieuradvies? Neem dan nu contact met ons op en we zien je binnenkort in Alkmaar!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus