HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

EasyClick

EasyClick

150

kleuren

Zonder boren of schroeven plaats je makkelijk ons EasyClick systeem.

EasyClick verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren Plissé, Duette®Shades en Aluminium Jaloezieeën'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Het EasyClick systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezie, plissé gordijn of Duette®Shades.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

EasyClick; raamdecoratie monteren zonder boren of schroeven

Met EasyClick kan raamdecoratie bevestigd worden zonder boren of schroeven in de raamkozijnen. Een perfecte manier dus om plisségordijnen, Duette®Shades of jaloezieën in de ramen te plaatsen. Het aluminium frame wordt rechtstreeks in ramen zoals dakramen of draaikiepramen geplaatst en houdt de raamdecoratie mooi strak. De ideale montage voor raamdecoratie dus, die natuurlijk ook geleverd en gemonteerd wordt door Vloerplus in Alkmaar!

EasyClick? Dat is gewoon ‘easy’!

De naam EasyClick is er natuurlijk niet voor niets; het is echt heel gemakkelijk in gebruik. Is het systeem eenmaal goed geplaatst via een magneetband of klikband op het kozijn dan is het daarna gemakkelijk te verwijderen of weer terug te plaatsen. Bijvoorbeeld als je de ramen wilt wassen. Ook kun je hiermee de raamdecoratie gemakkelijk bedienen en het zorgt ervoor dat de zijkanten goed worden afgesloten. Er komt dus geen licht meer via de kieren aan de zijkant naar binnen. EasyClick is te plaatsen op zowel kunststof als aluminium kozijnen en is geschikt voor verschillende raamdecoratie. En kies je op enig moment voor andere gordijnen of raambekleding? Dan zijn er in ieder geval geen gaten in de kozijnen die weggewerkt moeten worden!

Plisségordijnen en Duette®Shades met EasyClick

De EasyClick is er voor plisségordijnen en Duette®Shades in verschillende modellen. Bijvoorbeeld het top-down-model om de raamdecoratie van boven naar beneden open te zetten of te sluiten. En in het top-down, bottom-up-model. Met dat model kunnen de plissés of Duette®Shades bovenaf en van onderen geopend en gesloten worden zodat je de raamdecoratie op elke gewenste hoogte kunt vastzetten. Het lijkt dan of het stofpakket in het raamkozijn ‘zweeft’. Een handige mogelijkheid bij onder meer hoge ramen omdat je daarmee ongewenste inkijk gemakkelijk kunt blokkeren.

Aluminium jaloezieën voor EasyClick

Vind jij aluminium jaloezieën echt heel mooi? Dan is het fijn om te weten dat je ook die met het handige EasyClick- systeem kunt laten plaatsen. Net als bij de plissés kunnen ook deze jaloezieën geopend en gesloten worden met een transparante handgreep. En om de jaloezieën schuin zetten gebruik je de bekende tuimelstang. EasyClick is geschikt voor jaloezieën met een lamelbreedte van 25 mm.

Ook EasyClick in jouw raamkozijnen? Ga naar Vloerplus!

Wil jij ook EasyClick in jouw raamkozijnen? Kom dan naar Vloerplus in Alkmaar voor meer informatie en een vakkundige installatie. In onze woonwinkel hebben we de voorbeelden om je hier meer over te vertellen. En ben je benieuwd hoe het gebruik van de EasyClick in de praktijk bevalt? Lees dan eens dit blog. Wil jij ook jouw raamdecoratie laten bevestigen met EasyClick? Dan regelen wij dat graag voor je.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus