HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn voor een mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Hordeur: de hor voor elke deur

Een hor in de deuropening? Dat is echt heel handig! Wij maken die hordeuren, voor elke soort deur en altijd perfect op maat gemaakt. Ook als je huisdieren hebt, kinderen die naar binnen en buiten hollen of als je juist door de hor heen wilt kunnen kijken. De mogelijkheden in hordeuren zijn zo uitgebreid dat je ze het beste eens zelf kunt komen bekijken. In onze woonwinkel op de woonboulevard in Alkmaar hebben wij een uitgebreide collectie en persoonlijk advies van ervaren vakmensen. Kom je snel langs?

Plissé hordeur: sterk en functioneel

De plissé hordeur is sterk en heel functioneel. Deze hordeur is geschikt voor bijna elke deur en neemt heel weinig ruimte in. Je kunt de hor namelijk mooi opzij schuiven. Wel zo handig als de hor er nog zit maar de buitendeur dicht is. En schuif je de plissé hordeur een klein stukje open? Dan klapt die niet weer meteen dicht. Deze hordeur blijft dan gewoon zo geopend zoals jij het laat staan. Het horrengaas van deze hordeur is geplisseerd waardoor het een klein pakketje is als je het openschuift. Maar veel belangrijker is dat dit gaas daardoor vele malen sterker is dan vlak horrengaas. De plissé hordeur kan dus een stootje hebben!

Pendelhordeur, als er kinderen of huisdieren in huis zijn

Lopen bij jou thuis huisdieren en/of kinderen steeds naar binnen en buiten? Dan word je heel blij van de pendelhordeur. Die hordeur opent namelijk naar beide kanten én sluit ook weer vanzelf. De hordeur blijft dus niet steeds openstaan als een kind of huisdier er net doorheen is gegaan. Overigens is het wel handig om bij huisdieren te kiezen voor een pendelhordeur met huisdierengaas. Dat horrengaas is extra sterk en beschadigt daardoor niet zo snel door de scherpe nagels van huisdieren.

Scharnierende hordeur

De scharnierende hordeur lijkt nog het meest op een gewone deur. Deze hordeur opent gewoon naar een kant. Het werkt verder hetzelfde als de pendelhordeur met dat verschil dat het niet naar beide kanten kan openklappen. Verder kan ook deze hordeur op maat gemaakt worden. Daarvoor kies je het horrengaas dat het beste past bij jouw woonsituatie. Je hebt hiervoor de keuze uit pollenwerende gaas, het Petscreen-gaas voor huisdieren dat 7 keer sterker is dan normaal horrengaas en het extra transparante gaas (TTA-gaas).

Schuifhordeur, voor schuifpuien en grote deuropeningen

De schuifhordeur is een handige hordeur bij schuifpuien maar kan ook geplaatst worden in deuropeningen die heel groot zijn. De schuifhordeur past in deuropeningen tot 2 meter breed en 3 meter hoog. Bij grotere deuropeningen laten we de deuren naar elkaar toe sluiten. Zo kunnen we ook de schuifhordeur dus precies op maat laten maken. En natuurlijk kan ook deze hordeur voorzien worden van het horrengaas naar keuze.

De beste hordeur voor jouw huis

De beste hordeur is die hor die past bij de deuren in jouw huis én bij jouw woonsituatie. Wat dan voor jou het beste advies is? Dat geven we je graag als je eens langskomt in onze woonwinkel in Alkmaar. Een team van ervaren vakmensen staat daar voor je klaar om jouw woonsituatie door te nemen en jou de diverse mogelijkheden in horren en hordeuren te laten zien. Kom je snel eens langs? We zijn alle dagen geopend en je kunt voor de deur gratis parkeren.

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus