HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor pollenwerend horrengaas.

Hordeur

Raamhorren

Novus® plisséhordeur

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Horren in ramen en deuren, Vloerplus in Alkmaar levert het!

Frisse lucht in huis is heerlijk en dus zetten we zodra het kan de ramen en deuren open. Maar daarmee komen ook insecten en pollen naar binnen. Voorkom dat met horren in de ramen en deuren! Vloerplus in Alkmaar levert horren voor alle soorten ramen en deuren met diverse soorten horrengaas. Nieuwsgierig? Kom dan langs in onze woonwinkel op de woonboulevard Alkmaar Overstad!

Insecten blijven buiten

Horren worden meestal aangeschaft om te zorgen dat insecten buiten blijven. Muggen, wespen, vliegen of ander ongedierte zien we het liefst niet in huis. En zijn ze daar wel, dan kunnen ze voor flink wat overlast zorgen. Maar plaats jij horren in de ramen of deuren dan heb je er geen last van, zelfs niet als je ’s avonds met het licht aan binnen zit en de ramen of deuren open houdt!

Horren helpen bij hooikoorts

Hooikoorts kan de pret van het voorjaar flink verstoren. Gekriebel in je neus zodra de pollen in de lucht komen zijn ronduit irritant. En zelfs in huis kun je er goed last van hebben, want die pollen komen door de open ramen en deuren gewoon jouw huiskamer en slaapkamer in. Toch kun je die overlast in huis bij een pollenallergie een stuk verminderen, als je horren laat maken van pollenwerend gaas. Daarmee houd je tot wel 90% van alle pollen buiten de deur en heb je wel frisse lucht in huis omdat de horren goed ventileren. Horren helpen dus bij hooikoorts, en wij maken die raamhorren of hordeuren voor je!

Horrengaas in verschillende soorten

Behalve het pollengaas voor horren zijn er nog meer verschillende soorten horrengaas. Bijvoorbeeld als je huisdieren hebt, dan is het het horrengaas ‘Petscreen’ een uitkomst. Dit horrengaas is maar liefst 7 keer sterker dan het standaard horrengaas en dus scheurvast. Ook het extra transparante gaas ‘Transpatec’ kunnen we in horren plaatsen. Dit horrengaas laat veel licht en ventilatie door terwijl het toch heel sterk is. Kortom, wij maken jouw horren helemaal naar jouw wens, geschikt voor jouw situatie en natuurlijk perfect passend voor jouw ramen en deuren.

Voor elk raam en elke deur

Want wat voor afmeting jouw deur ook is of wat voor soort deur je ook hebt, je kunt door ons altijd een hordeur op maat laten maken. En datzelfde geldt natuurlijk ook voor de ramen; van de standaard ramen tot draaikiepramen, dakramen of ramen met een aparte vorm. Wij maken de raamhorren die daarin passen. Altijd met een uitstekend mechanisme zodat het optimaal afdicht en de kozijnen niet beschadigt.

Hordeur en raamhor, op maat voor jouw ramen en deuren

Een hor werkt natuurlijk alleen als het goed aansluit. Vandaar dat wij het altijd nauwkeurig inmeten voordat we de hordeur en raamhor op maat laten maken. Ook zullen we ze op afspraak bezorgen en vakkundig installeren. Wil jij ook de insecten en pollen buiten de deur houden? Bezoek ons team dan bij Vloerplus in Alkmaar. We adviseren je graag over de vele mogelijkheden en zorgen ervoor dat het goed geregeld wordt. Je bent alle dagen van de week bij ons welkom en wil je liever een afspraak daarvoor maken? Neem dan contact met ons op.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloer, wand en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus