HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

SolidFloor

De mooiste houten vloeren

548

kleuren

Echt hout is prachtig op de vloer. Wij adviseren SolidFloor, kom langs.

Een houten vloer vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Eindelijk een keus kunnen maken. Een mooie houten vloer van SolidFloor, van Piet Boon is het geworden. Vloerplus Wonen regelde het leggen van de vloer ook perfect”.

‘Een vloer kies je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij Vloerplus

Patroon Plank

Patroon visgraat

Patroon Hongaarse punt

Kom langs en bekijk onze collectie >

Houten vloeren van Solid Floors, inspiratie door de natuur

Met een houten vloer van bijv. Solid Floors zorg je voor meer warmte in huis. Met de natuur als inspiratie en de vakmensen van Vloerplus vind jij de mooist houten vloer die perfect bij je interieur past. Ook de lijn van Solidfloors by Piet Boon is verkrijgbaar bij Vloerplus. Een houten vloer kun je in het patroon van jouw smaak laten leggen. Visgraat, hongaarse punt, met lange, korte, smalle of brede planken. Voor elke woonstijl en elk interieur vind je bij ons de mooiste houten vloer. Laat je verrassen door ons complete aanbod, de scherpe prijzen en onze persoonlijke service. Kom snel langs, je vindt Vloerplus op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Goed advies bij Vloerplus

Houten vloeren passen in elk interieur. Zo is de keuze van het hout, de kleur maar ook het patroon waar het in gelegd wordt van groot belang voor het uitstraling. De bekende patronen, plank, hongaarse punt, ook wel chevron en visgraat, ook wel herringbone zijn mogelijk. Maar heb je ook weleens gehoord van panel versailles, panel pierrefonds of border? Deze patronen zijn klassiek maar staan ook heel mooi bij een scandinavische of romantische look. |

Houten vloeren zorgen voor demping van geluid, isolatie en ook zijn ze zeer goed geschikt voor vloerverwarming of vloerkoeling. Bij Vloerplus adviseren wij jou graag over de keus, prijs en ook het onderhoud van je houten vloer. Kies je voor SolidFloor dan krijg je bovendien van deze vloerenleverancier 25 jaar garantie.

Leggen en onderhoud van jouw houten vloer

Ga je voor een houten vloer? Dan heb je zeker ook vragen over het egaliseren, leggen, (op)schuren, onderhouden, oliën, schoonmaken van je houten vloer. Maak vrijblijvend een afspraak bij Vloerplus voor een goed advies. Zij kunnen antwoord geven op je vragen en nemen het leggen van de vloer voor je uit handen, ideaal.

Kies jouw houten vloer bij Vloerplus in Alkmaar

Wil jij een nieuwe vloer voor jouw interieur thuis, op de zaak of instelling? Kom dan naar Vloerplus in Alkmaar. Met onze complete collectie in vloeren en het ruime aanbod van topmerken hebben we zeker ook jouw houten vloer in huis. Voor inspiratie en informatie ben je altijd bij ons welkom, we zijn elke dag geopend op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

 

beelden: SolidFloor