HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens: gordijnen met prachtige lichtinval en privacy

In-betweens zijn gordijnen die zowel een prachtige lichtinval creëren als dat ze privacy bieden. De in-between gordijnen zijn van een ragfijne stof, mooi en licht die het mogelijk maken om naar buiten te kijken maar de inkijk verhinderen. Lijkt het jou wel wat, deze mooie gordijnen bij jou thuis voor de ramen? Dan is het de hoogste tijd om onze collectie aan in-betweens eens zelf te bekijken; bij Vloerplus in Alkmaar aan de woonboulevard.

Vitrage of halftransparante gordijnen

Heb je nog nooit van in-between gordijnen gehoord maar ken je wel de term vitrage of halftransparante gordijnen? Weet dan dat we het over hetzelfde hebben. Wat voor naam je ze ook geeft, deze mooie gordijnen zorgen altijd voor een prachtig diffuus licht en brengen zo sfeer in elk interieur.

In-betweens bij Vloerplus in Alkmaar Overstad

De collectie in-betweens bij Vloerplus in Alkmaar Overstad, de woonboulevard, is bijzonder compleet. Wij bieden hier eigenlijk alle gordijnstoffen, en dus ook deze mooie halftransparante. Van mooie basics in rustige kleuren tot trendy gordijnstoffen met hippe dessins en van glanzende weefsels tot grove stoffen. Zo vind je bij ons natuurlijk diverse uni-varianten in mooie basics maar ook actuele trendkleuren, glanzende stoffen en grovere weefsels. Kortom, je kunt bij ons altijd wel de in-between gordijnen vinden die passen in jouw interieur!

Kwalitatieve materialen bij in-betweens

Naast de kleuren, dessins en stoffen is er ook veel keuze in materiaalsoort bij in-betweens. We verkopen onder meer gordijnen van sterke, synthetische garens, brandvertragende garens maar ook gordijnstoffen van synthetische garens die vermengd zijn met linnen, wol en/of katoen. En ook al heeft elke variatie in materiaal weer zijn eigen unieke kenmerken, vast staat dat alle in-betweens in onze winkel uitsluitend van hoge kwaliteit gemaakt zijn.

Gordijnen voor elk moment van de dag

Met een in-between heb je een gordijn voor elk moment van de dag. Het geeft volop lichtinval maar biedt overdag ook voldoende privacy. Ideaal dus, of je ze nu thuis voor de ramen hangt of op kantoor. En om ook ’s avonds privacy te hebben, combineer je ze met jaloezieën, overgordijnen of rolgordijnen. Aan jou de keus! Liever een multifunctioneel raamproduct dat zowel het licht mooi filtert als de kamer kan verduisteren? Dan is wellicht het Versus gordijn van Toppoint wat voor jou! Wil je persoonlijk advies of inspiratie voor de raambekleding bij jou thuis? Kom dan naar onze woonwinkel in Alkmaar!

Grote collectie in-between gordijnen

Onze collectie in in-between gordijnen is heel groot en we nodigen je uit om die op je gemak eens zelf te bekijken. Wij staan dan voor je klaar om je meer informatie te geven en natuurlijk voor interieuradvies. En kies je voor een van de gordijnen uit onze collectie? Weet dan dat we het perfect voor je verzorgen; van het zorgvuldig en gratis inmeten tot het volgens afspraak vakkundig installeren. Maar kom de collectie in-betweens eerst maar eens bekijken. We zijn alle dagen geopend, zien we je snel?

Vloeren

ook bij Vloerplus

Evergreen