HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Inzethorren

32

combinaties

Kunststof of houten kozijn? Een inzethor kan altijd op maat gemaakt worden.

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Met een op maat gemaakt hor houdt je de vliegende insecten wel buiten!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Inzethor: een handige hor voor het raam en elk kozijn

Met de inzethor kun je zonder problemen in de zomer lekker de tuindeuren en ramen openzetten. Je geniet dan binnen van de frisse buitenlucht zonder de pollen en insecten. Een effectieve hor die ook nog eens eenvoudig in gebruik is; met een simpele beweging wordt de inzethor geplaatst of verwijderd. Wij laten de inzethor voor jou op maat maken, bij de woonwinkel in Alkmaar: Vloerplus.

Bij raamkozijnen van hout en kunststof

Een veel gekozen hor is de inzethor. Logisch ook, want deze horren zijn een passende oplossing voor vrijwel elk kozijn. Ze kunnen geplaatst worden in kozijnen van hout en van kunststof. Dankzij de unieke montage is het boren of schroeven in de kozijnen niet nodig. En het plaatsen of verwijderen van de hor? Dat doe je letterlijk in een handomdraai waarbij het kozijn niet beschadigd raakt.

Geavanceerde afwerking

Inzethorren zijn uiterst geavanceerd afgewerkt. Er zijn onder andere slijtvaste materialen voor gebruikt waardoor ze jarenlang goed blijven. Ook zullen ze niet kromtrekken, zelfs niet als je ze in hele grote ramen plaatst. En bij harde wind klapperen deze horren niet, je kunt ze gewoon laten zitten wat voor weer het ook is.

Horrengaas naar keuze, ook in inzethorren

Om de inzet 100% afsluitend te laten zijn, wordt die natuurlijk op maat gemaakt. Maar ook kan die naar jouw wens afgewerkt worden. Zo heb je de keuze uit verschillende soorten horrengaas. Heb jij last van hooikoorts? Dan adviseren wij jou het speciale pollenwerende gaas dat tot maar liefst 90% van de pollen buitenhoudt. Heb je huisdieren, dan is het extra sterke huisdierengaas een slimme keuze omdat dat bestand is tegen scherpe nagels. En wil jij liever een gaas dat extra transparant is? Dan is er ook nog het TTA-horrengaas van Transpatec.

Jouw inzethor op maat gemaakt

Bij Vloerplus in Alkmaar kies je dus voor horren die het beste passen bij jouw woonsituatie en persoonlijke smaak. Wij helpen je die keus te maken met vakkundig advies door ervaren medewerkers. En natuurlijk regelen we het ook uitstekend voor je. Kom eens langs en bekijk de vele mogelijkheden in horren voor deuren en ramen. We zien je graag op de woonboulevard Alkmaar Overstad. We zijn alle dagen geopend.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus