HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Zeker bij ramen met een schuine kant zijn lamellen heel mooi.

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Lamellen zijn perfect voor ramen met een schuin aflopende kant, handig op kantoor.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Lamellen; tijdloze raamdecoratie en geschikt voor elk raam

Lamellen zijn prachtige, tijdloze raamdecoratie die ook nog eens super praktisch zijn. Bij lamellen heb je de keuze uit diverse maten, materialen en structuren. Ze staan mooi met andere raamdecoratie, kunnen ook de heel grote raampartijen bedekken. Eigenlijk moet je ze gewoon eens zelf komen bekijken. In onze woonwinkel aan de woonboulevard in Alkmaar vind je een grote collectie en staan we elke dag voor je klaar om je persoonlijk te adviseren.

Iso Reflex®, aluminium, screenstof, stof of pvc lamellen

De keuze wordt er niet makkelijker op als je weet dat je bij lamellen kunt kiezen uit verschillende materialen. Zo zijn ze er in aluminium, screenstof, stof, pvc en Iso Reflex®, dit is een combinatie van aluminium lamellen met vilt. Elk materiaal heeft z’n eigen kenmerken en natuurlijk is het ook een kwestie van smaak. Gelukkig is er met zo’n ruim aanbod altijd wel iets dat jij mooi zal vinden en dat past in jouw interieur. En ben je bang dat je niet kunt kiezen? Weet dan dat wij je daarbij helpen. Van advies tot en met het inmeten en installeren. Kies je bij ons voor verticale lamellen, dan weet je zeker dat het goed staat!

Lamellen in verschillende breedtes

Lamellen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, net als met jaloezieën. Wat je daarin kiest hangt af van jouw smaak, jouw woonstijl en de ramen in jouw interieur. Zo zullen we je bij een grote raampartij of als je een stoer interieur wenst, de brede lamellen adviseren. Heb je daarentegen juist kleinere ramen? Of wil je liever een wat elegantere uitstraling? Dan zijn de smallere lamellen een slimme keus.

Bij schuifpuien, grote ramen, schuine ramen en trapeze ramen

Of je nu een heel groot raamoppervlak hebt zoals bij een schuifpui of juist een aparte raamvorm zoals een trapeze raam, de bekende ‘slope’ ramen, lamellen kunnen altijd. Bij een schuifpui bijvoorbeeld kun je gewoon de schuifdeur openzetten en de lamellen opzij schuiven. Zo blijft de doorgang vrij terwijl voor de rest van de ramen wel de raamdecoratie hangt. En voor hele hoge of hele grote ramen kunnen we de lamellen in een grotere afmeting laten maken. Dat geldt ook voor ramen met een schuine kant. Ook daarvoor kunnen lamellen op maat gemaakt worden. Kortom, voor bijna elk raam kunnen lamellen opgehangen worden. Vraag ons naar de mogelijkheden!

Lamellen met glazenwasfunctie

Een handige functie die lamellen hebben, is de glazenwasfunctie. Daarmee ontkoppel je het complete lamelpakket in een keer van de bedieningsunit waarna je het gemakkelijk met de hand kunt verschuiven. Om, bijvoorbeeld, de ramen te lappen. Worden de lamellen met een koord bediend, dan koppelt het pakket zich net zo weer vast. De glazenwasfunctie is niet beschikbaar bij lamellen van 250 mm breed.

Inspiratie en informatie over lamellen, bij Vloerplus in Alkmaar

Volop inspiratie en informatie over lamellen vind je in onze ruime woonwinkel. We zijn gevestigd in Alkmaar Overstad en elke dag staat hier een team met ervaren vakmensen voor je klaar. Persoonlijk en deskundig interieuradvies, gratis inmeten, op afspraak bezorgen en vakkundig installeren zijn maar een paar van onze vaste services. Maak een afspraak en kom snel langs, er is voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus