HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Overgordijnen

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer eens donkere gordijnen met lichte muren.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Monarch

Highlands en Between Royal

Monarch

Isola

Evergreen

Madee

Cyllene

Isola Effect

Highlands

Hanne

Met overgordijnen is er sfeer in elk interieur

Overgordijnen brengen sfeer in elk interieur en passen bij elke woonstijl. Voor maatwerk in overgordijnen ga je naar Vloerplus in Alkmaar aan de woonboulevard. Wij meten ze gratis bij jou thuis in, laten ze zorgvuldig maken en installeren ze vakkundig op het moment dat het jou uitkomt. Maar eerst moet je ze natuurlijk kiezen, en ook daar helpen wij je bij. Kom snel langs voor interieuradvies en een ruime collectie aan overgordijnen!

Overgordijnen hebben veel voordelen

Overgordijnen hebben heel veel voordelen. Gemaakt van een dikke gordijnstof of gevoerd zijn ze geluiddempend waardoor de akoestiek in huis heel aangenaam wordt. Ook isoleren ze heel goed zodat het ’s winters binnen lekker warm blijft maar zomers juist aangenaam koel. En natuurlijk geven ze sfeer en privacy in huis. En zijn ze niet van zichzelf verduisterend? Dan kun je ze laten voeren zodat ze de ruimte donker maken wanneer jij het wilt.

Verduisterend

Niet alle overgordijnen zijn van zichzelf al verduisterend, maar dat betekent niet dat overgordijnen geen optie zijn als je het echt donker in huis wilt hebben. Want je kunt ook deze gordijnen voeren met verduisteringsstof. Zo kun je eigenlijk gewoon altijd de gordijnstof in de kleur en met het dessin van jouw smaak kiezen als overgordijn, en wij regelen de rest. Het laten voeren van gordijnen met verduisteringsstof kan met 4 verschillende stofsoorten. Zo kun je dus zelf bepalen hoe verduisterend de gordijnen zullen zijn en hoe soepel vallend of royaal ogend ze moeten worden.

Overgordijnen op maat maken

Ook overgordijnen laten wij op maat maken. Heb jij een gordijnstof, kleur, dessin en gordijnplooi al uitgekozen? Dan zorgen wij dat de gordijnen gemaakt worden zodat ze mooi passen bij jou thuis. En kun je niet kiezen uit het ruime aanbod in stoffen, tinten, dessins en gordijnplooien? Dan helpen wij je daarbij. Wij weten wat er in onze winkel te vinden is en zijn heel ervaren in de mogelijkheden van raamdecoratie in de interieurinrichting. Samen kunnen we een overzichtelijke selectie van overgordijnen maken waaruit jij het gordijn kiest voor jouw interieur!

Combinaties met overgordijnen

Overgordijnen zijn heel goed te combineren met andere raamdecoratie zoals plisségordijnen, in-betweens of transparante rolgordijnen. Maar weet je ook wat het effect van zo’n combinatie is? Afhankelijk van of je een sfeervol, verrassend of spannend accent in jouw interieur wenst, bepaal je de juiste raamdecoratie. Wij adviseren je daar graag bij en inspireren je met de vele voorbeelden in onze winkel. Welke raamdecoratie je ook wenst, je vindt het in onze woonwinkel in Alkmaar met het uitgebreide assortiment in gordijnen.

De juiste stof, plooi en dessin voor jouw interieur

Bij Vloerplus in Alkmaar vind je dus overgordijnen in elke kleur en elk dessin. Strak, modern, stoer en robuust, in uni of een patroon en van glanzende stoffen tot grove weefsels. We hebben het allemaal net als gordijnen met geweven of gedrukte prints. En vanzelfsprekend is er veel keuze in gordijnplooien en de afwerking van de overgordijnen. Wil je de strakke Wave-plooi in jouw moderne interieur? Of geef je de voorkeur aan een enkele retourplooi, ingeslagen ringen of heb je liever de dubbele plooi? Bij ons kun je de gordijnen krijgen zoals jij ze wilt!

Overgordijnen in Alkmaar

Wil je je graag laten inspireren of ben je op zoek naar overgordijnen voor de woonstijl van jouw smaak? Dan nodigen we je uit in onze woonwinkel. We verrassen je graag met onze interieuradviezen en natuurlijk de scherpe prijzen. We zijn alle dagen geopend, zien we je snel?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus