HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen verduisteren perfect.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen, ook elektrisch.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Verduisterende paneelgordijnen voor elke ruimte, ook voor de slaapkamer

Verduisterende paneelgordijnen maken elke ruimte per direct donker. Het zijn dus heel handige gordijnen voor onder andere de slaapkamer en de kinderkamer. Maar ook in de huiskamer zijn ze ideaal omdat je daarmee altijd privacy kunt creëren. Wij maken verduisterende paneelgordijnen voor jouw kamer, helemaal naar wens en passend bij jouw interieur. Bij Vloerplus op de woonboulevard in Alkmaar.

In veel kleuren en dessins

Paneelgordijnen met een verduisterende stof voor het raam, dat klinkt misschien wat somber. Maar dat hoeft echt niet zo te zijn! Je kunt verduisterende paneelgordijnen in vrijwel elke gewenste kleur en in veel diverse dessins laten uitvoeren. Of je nu een rustige kleur voor de slaapkamer zoekt of een vrolijk dessin voor de kinderkamer, wij hebben de mooiste stoffen voor de paneelgordijnen die jij zoekt!

Aangenaam koel met verduisterende paneelgordijnen

Prettig slapen doe je in een slaapkamer waar het aangenaam koel is. En dat wordt het als je gordijnen hebt die de warmte buiten houden. Dat zijn dus deze verduisterende paneelgordijnen. En houd je er ook van om soms een kaarsje aan te steken? Dan is het fijn te weten dat je de paneelgordijnen ook in vlamvertragende gordijnstoffen kunt laten uitvoeren. Een collectie waarin overigens ook veel keuze is.

Gemakkelijk te reinigen

Elk gordijn kan vies worden, ook een paneelgordijn dat in de slaapkamer hangt. Toch hoeft dat geen probleem te zijn, want het schoonmaken van verduisterende paneelgordijnen gaat heel eenvoudig. Zo verwijder je de meeste vlekken al met een borstel of droge doek. En om de stof mooi te houden raden we je sterk aan om nooit een schoonmaakmiddel te gebruiken, hard te wrijven of de stof te schrobben. Is de vlek hardnekkig? Kom dan naar ons toe en we zoeken samen naar een goede manier om de gordijnen weer schoon te krijgen.

Paneelgordijnen, sfeervol gecombineerd

Verduisterende paneelgordijnen zijn heel sfeervol maar het is wel zo fijn als je overdag thuis kunt genieten van het daglicht. Ons advies is dan om de paneelgordijnen te combineren met bijpassende transparante raamdecoratie zoals in-betweens. Hang je die voor de ramen dan verhinder je directe inkijk terwijl het daglicht wel mooi gefilterd naar binnen komt. En wist je dat je van dezelfde stof als de paneelgordijnen ook rolgordijnen kunt laten maken? Handig als je in een ruimte zowel grote als kleine ramen hebt. Dan heb je passende raamdecoratie in dezelfde stof, voor een uniforme, rustige uitstraling die helemaal past bij jouw woonstijl.

Verduisterende paneelgordijnen, bij Vloerplus in Alkmaar

Mooie verduisterende paneelgordijnen die perfect passen in jouw interieur, die vind je bij ons. Bij Vloerplus in Alkmaar hebben we een team met ervaren vakmensen die kennis hebben van alle mogelijkheden om de paneelgordijnen naar wens te laten afwerken. Kom langs en zie zelf de talloze verduisterende stoffen waar je uit kunt kiezen. We helpen je graag de beste match te vinden voor jouw interieur!

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus