HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Paneelgordijnen

Paneelgordijnen

156

stoffen

Ik adviseer paneelgordijnen bij grote raampartijen.

Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je voelen!

'De afwerking, de stoffen, de vele kleuren.'

Transparante paneelgordijnen

Semi transparante paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Kies je voor paneelgordijnen dan is er heel veel mogelijk. Ik adviseer je graag hierover. Er is veel keus in kleuren en afwerking.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Paneelgordijnen, functionele en decoratieve gordijnen

Stijlvol, decoratief en ook nog eens functioneel. Dat zijn deze paneelgordijnen. Een prachtige raamdecoratie maar wist je dat je ze ook als scheidingswand kunt neerzetten? Of dat ze heel geschikt zijn voor de ramen van een grote schuifpui en bij hele grote ramen? En paneelgordijnen kunnen ook nog eens decoratief afgewerkt worden zodat ze mooi staan in jouw interieur. De vele mogelijkheden en gordijnstoffen voor de mooiste paneelgordijnen vind je in onze woonwinkel in Alkmaar. Kom je snel zelf kijken?

Lichtinval en privacy

Paneelgordijnen zijn individueel maar ook gekoppeld te bedienen. Daardoor kun je ze op verschillende posities voor het raam plaatsen en bepaal je heel gemakkelijk hoeveel licht jij naar binnen wilt laten schijnen en hoeveel privacy je hebt.

Roomdivider met een paneelgordijn, een mooie scheidingswand

Is de ruimte zo groot dat het lastig in te delen is? Gebruik dan een paneelgordijn als scheidingswand! Met zo’n roomdivider verdeel je de ruimte heel gemakkelijk in twee kleinere ruimtes. En elk paneel is apart te verschuiven zodat jij ze neerzet waar je maar wilt. Dat is niet alleen thuis heel handig, je kunt ze zo ook goed op kantoor of in vergaderzalen gebruiken!

Voor de schuifpui

Veel licht en maximale uitkijk, dat zijn de voordelen van een grote schuifpui. Maar wil je eens wat minder licht of geen inkijk? Dan is het fijn als je raamdecoratie hebt waarmee je dat gemakkelijk naar wens kunt regelen. En die raamdecoratie, dat zijn de paneelgordijnen. Daarmee weer je fel zonlicht en blokkeer je ongewenste inkijk voor meer privacy. Wil je de schuifpui openzetten zonder dat meteen voor alle ramen de gordijnen weggeschoven moeten worden? Dan kan dat met paneelgordijnen. Je schuift ze dan net genoeg opzij zodat de doorgang vrij is terwijl de rest voor de ramen blijft hangen. Overigens combineert een hordeur in de schuifpui heel goed met paneelgordijnen. De schuifdeur kan dan net zover open als jij dat wilt zonder dat de gordijnen in de weg hangen. En die storende insecten en kriebelende pollen? Die blijven mooi buiten!

Paneelgordijnen bij grote, hoge ramen

Bij grote, hoge ramen staan paneelgordijnen heel mooi en ze zijn er nog heel geschikt voor ook. Een paneelgordijn kan namelijk gemaakt worden in riante afmetingen, tot maar liefst 3 meter hoog en 1,3 meter breed. En ook al zijn deze gordijnen heel groot, de bediening ervan is geen probleem. Die gaat geruisloos, zowel met een koord- als handbediening zoals bijvoorbeeld een houten bedieningsgreep. Het aantal railsporen waarover de paneelgordijnen lopen, is afhankelijk van de afmeting van de ramen en de mogelijkheden die je wenst in de bediening van de panelen.

Stoffen, kleuren en afwerking

Qua afwerking is er veel mogelijk bij paneelgordijnen. Je kunt ze in verschillende kleuren en diverse stofsoorten laten uitvoeren. Of combineer verschillende kleuren in de raamdecoratie zodat ze mooi passen bij de woonstijl van jouw interieur. Ook kun je variëren met de dikte van de gordijnstoffen. Zoals een verduisterende gordijnstof in het midden van het paneel en een transparante gordijnstof daarboven en onder. Ook zijn er nog andere afwerkingsmogelijkheden. Zoals de onderlat. Die wordt standaard in de zoom van het gordijn geschoven maar je kunt er ook voor kiezen om een stijlvolle vlakke aluminium lat van 25 mm of een houten lat van 50 mm op willekeurige hoogte op het paneel te laten bevestigen.

Paneelgordijnen voor jouw interieur

Paneelgordijnen maken we vanzelfsprekend precies passend voor jouw interieur. En omdat daar zoveel variaties in mogelijk zijn, hopen we je snel in onze woonwinkel in Alkmaar te zien. Ons team van ervaren vakmensen geeft je dan niet alleen een interieuradvies maar kan je ook alles vertellen over de mogelijkheden van de paneelgordijnen. Kies jij voor deze raamdecoratie? Dan zorgen wij dat het zorgvuldig ingemeten wordt, naar wens gemaakt en natuurlijk vakkundig opgehangen op een moment dat het jou uitkomt. Zien we je snel? Je bent elke dag van harte welkom in onze ruime en lichte woonwinkel Vloerplus.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus