HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC lamellen

PVC lamellen

120

kleuren

Praktisch en mooi, zeker op het werk.

PVC lamellen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuren, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

PVC lamellen, functioneel en stijlvol in elk interieur

PVC lamellen zijn functioneel en stijlvol. En bovendien ook heel handig, want ze zijn er in heel veel kleuren en dessins zodat er altijd wel iets is voor jouw interieur. Wij maken ze graag voor je op maat zodat ze perfect passen. Maar wil je eerst weten of pvc lamellen de beste keus is voor in jouw huis? Kom ze dan eens bekijken in onze woonwinkel op de woonboulevard van Alkmaar. We geven je persoonlijk advies en laten je veel voorbeelden ter inspiratie zien.

Licht en privacy regel je zo

Verticale lamellen zijn natuurlijk heel gemakkelijk om snel de mate van licht en gewenste privacy te regelen. Voor veel licht en om ongehinderd naar buiten te kunnen kijken, zet je ze gewoon geopend. Liever wat gedimd licht en geen totale inkijk? Dan kantel je ze een beetje. En voor totale privacy ’s avonds of helemaal geen licht overdag sluit je ze met een handbeweging direct.

Transparante pvc lamellen

Wist je dat er ook transparante pvc lamellen bestaan? Dat zijn pvc lamellen die geperforeerd zijn. Door de gaatjes die daarmee ontstaan, krijgen de lamellen een transparante look. De mate van transparantie kun je helemaal zelf bepalen; wij regelen de perforatie en hoe meer gaatjes je erin laat aanbrengen, des te transparanter wordt het. Het leuke van deze variant is dat je ook met gesloten stand toch nog wat lichtinval hebt. Met transparante pvc lamellen is natuurlijk heel veel mogelijk. Kom eens langs als je de verschillende mogelijkheden daarvan wilt bespreken of voorbeelden wilt zien.

Lamellen schoonmaken

Het schoonmaken is met pvc lamellen een koud kunstje; je klikt de lamellen uit de rail, plaatst ze op een rechte ondergrond en met een zachte, vochtige doek en sopje maak je ze zo schoon. Zijn ze schoon, zeepvrij en helemaal droog? Dan hang je ze net zo makkelijk weer terug.

Vochtbestendige lamellen

Dat pvc lamellen ook vochtbestendig zijn, zal vast geen verrassing voor je zijn. En door dit grote voordeel kun je ze ook in een vochtige ruimte ophangen, bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Omdat de lamellen geen stof of ijzer bevatten zal het materiaal niet gaan roesten of schimmelen en blijven ze dus eindeloos mooi.

PVC lamellen tot wel 6 meter breed

PVC lamellen zijn ideaal voor grote raampartijen; ze kunnen tot een maximale breedte van maar liefst 6 meter worden gemaakt. De lamellen zelf zijn in verschillende breedtes beschikbaar: 52, 70, 89, 127 en 250 mm. De breedste variant, de lamelbreedte van 250 mm, wordt geleverd in een lamelrail.

Maatwerk in pvc lamellen

Kies je voor pvc lamellen van Toppoint? Dan laten we die mooi op maat maken voor jouw interieur. Weet je nog niet wat voor raamdecoratie je wenst voor jouw huis? Kom dan eens kijken wat allemaal mogelijk is. We hebben in onze woonwinkel van maar liefst 1.000 m2 een zeer uitgebreide collectie en adviseren je daar graag bij. Ook wat eventueel mooi te combineren valt met pvc lamellen of in welke uitvoering je ze wenst. Voor meer informatie over deze mogelijkheden en natuurlijk volop voorbeelden kom je naar onze woonwinkel in Alkmaar.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus