HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

PVC vloeren

PVC vloeren

548

kleuren

Laat je verrassen door de hoge kwaliteit en vele mogelijkheden. Maak een afspraak.

Een PVC vloer koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de demping.'

Klantervaring

“Eindelijk een keus kunnen maken. Een mooie PVC in heringbone is het geworden. Vloerplus regelde het leggen van de vloer ook perfect”.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgt.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je raamdecoratie en accessoires kun je bij ons slagen.

Gordijnen en horren

ook bij Vloerplus

Kom langs en bekijk onze collectie >

PVC vloeren: natuurlijke vloeren met natuurlijke looks

Een pvc vloer is een ideale vloer voor elk interieur. Ze zijn er in talloze uitvoeringen; van houtlook en betonlook tot tegels en in extra lange of brede planken. En ze bieden ook nog talloze voordelen. Voor elke woonstijl en elk interieur vind je bij ons de mooiste pvc vloer. Laat je verrassen door ons complete aanbod, de scherpe prijzen en onze persoonlijke service. Kom snel langs, je vindt Vloerplus op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Veel voordelen met een pvc vloer

PVC vloeren kennen veel voordelen. Zo is de uitstraling allereerst bijzonder echt, zijn ze waterbestendig en dus geschikt voor vochtige ruimtes en ze zijn gemakkelijk schoon te maken. Maar ook is de demping heel hoog waardoor de akoestiek in de ruimte aangenaam wordt, zijn deze vloeren duurzaam en onderhoudsarm en geleiden ze warmte uitstekend waardoor ze ook op vloerverwarming of vloerkoeling gelegd kunnen worden. Bovendien zijn pvc vloeren milieuvriendelijk en dragen bij aan een gezond binnenklimaat.

Natuurgetrouwe look, in hout, beton of tegels

De pvc vloeren zijn dan wel van kunststof, zo op het oog merk je daar niets van! De uitvoering van pvc vloeren is heel divers maar ook heel natuurgetrouw. Van betonlook, leisteen, eiken of een andere houtsoort, elke vloer kan heel realistisch nagebootst worden. Zo zijn er pvc vloeren die er niet alleen uitzien als houten vloeren maar ook zo voelen; deze vloeren hebben voelbare houtnerven en houtstructuren waardoor het lijkt alsof je echte houten planken op de vloer hebt!

Onderhoudsarm voor jaren!

Een houten vloer vereist altijd regelmatig onderhoud zoals jaarlijks schuren en oliën. Maar met pvc vloeren is dat niet nodig. Deze vloeren hebben een matte, harde coating (PU) die de vloer beschermt tegen beschadigingen en waardoor het een mooie, zachte glans krijgt. Regelmatig stofzuigen en dweilen is daardoor al voldoende voor een jarenlang mooie vloer!

Kwaliteitsvloer voor thuis of projectmatig gebruik

Verschillende merken in pvc vloeren zijn heel duurzaam en hebben een natuurlijke uitstraling. Dit maakt ze niet alleen geschikt voor thuisgebruik, je kunt ze ook kiezen als vloer in projecten. Zo zijn er pvc vloeren die ook geplaats worden in kantoren, scholen, showrooms en zorginstellingen en daar nog jarenlang mooi blijven. Met pvc vloeren kies je dus echt voor een kwaliteitsvloer, ook bij projectmatig gebruik.

Kies jouw pvc vloer bij Vloerplus in Alkmaar

Wil jij een nieuwe vloer voor jouw interieur thuis, op de zaak of instelling? Kom dan naar Vloerplus in Alkmaar. Met onze complete collectie in vloeren en het ruime aanbod van topmerken hebben we zeker ook jouw nieuwe pvc vloer. Een pvc vloer die ook nog scherp geprijsd is en waarbij we je een uitstekende service verlenen; van advies en inmeten tot en met het bezorgen en plaatsen. Voor inspiratie en informatie ben je altijd bij ons welkom, we zijn elke dag geopend op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

 

Advies nodig? Kom gerust langs >