HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Nieuw! Toppoint Outdoor screens

Mooi voor buiten, koel binnen

1483

kleuren

Voor elk interieur hebben wij raamdecoratie op maat.

Raamdecoratie verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

EasyClick, de oplossing indien u niet wilt boren of schroeven! Dit systeem kunt u namelijk monteren op het kozijn.

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Kijkje in onze winkel

PVC Vloeren

Solution

Blue Leaf

Plisségordijnen

Jaloezie Silva

Raamdecoratie

Zoveel huizen, zoveel interieurstijlen. En dus zijn er ook heel veel mogelijkheden met raamdecoratie. Al die mogelijkheden, die vind je bij ons. Vloerplus op de woonboulevard Alkmaar Overstad. Daar vind je voor elke woonstijl en elke interieursmaak de mooiste raamdecoratie. Van strakke paneelgordijnen tot elegante gordijnen, en van moderne jaloezieën tot de stijlvolle Duette®Shades. Wat je ook zoekt in raamdecoratie, je kunt het bij ons vinden, in elk dessin, in elke kleur en van elk materiaal.

Ervaren vakmensen in raamdecoratie

De naam Vloerplus doet misschien anders vermoeden, maar naast vloeren kun je bij ons ook terecht voor raamdecoratie. Met een heel uitgebreide collectie vol prachtige gordijnen en ervaren vakmensen die je adviseren, informeren en het gewoon goed voor je regelen. Al bijna 40 jaar bieden we service en kwaliteit in woninginrichting tegen scherpe prijzen. Van inspiratie en persoonlijk advies tot en met het gratis inmeten en vakkundig installeren. Ga je voor raamdecoratie naar Vloerplus, dan weet je zeker dat je goed slaagt!

Zorg en vakmanschap

Raamdecoratie is natuurlijk maatwerk. Vandaar dat wij de raambekleding die je bij ons koopt, ook met zorg en vakmanschap op maat laten maken. Wij weten wat er mogelijk is met de verschillende soorten raamdecoraties, wat past bij welk interieur en wat kan per type raam. Die kennis en al onze ervaring zorgen ervoor dat wij jou goed kunnen adviseren, zowel wat de styling van jouw interieur betreft als de technische mogelijkheden van de raamdecoratie.

De beste raamdecoratie voor jouw interieur

De keuze in raamdecoratie is bijzonder groot, dat merk je ook aan ons assortiment. Maar niet alles past in elke ruimte en bij elk raam. Daar adviseren wij jou over, zodat je na een bezoek aan Vloerplus ook zeker weet dat je een gordijn of andere raambekleding kiest die jij mooi vindt én die het beste past bij jouw interieur.

Goed advies

Met ons advies kijken we dan ook verder dan enkel de kleuren en dessins. We willen weten wat voor lichtinval je wenst, hoeveel privacy gewenst is, of de raamdecoratie verduisterend moet zijn of dat het fel daglicht moet tegenhouden omdat je veel achter een beeldscherm werkt. Maar ook kijken we naar zaken die je misschien niet meteen bedenkt in de keuze van raamdecoratie, zoals de soort muren en vloeren. Zijn die hard? Dan wil je misschien wel iets dat het geluid dempt om de akoestiek te verbeteren. Al die vragen bespreken we met je, zodat je zeker weet dat ons advies in raamdecoratie ook een echt goed advies is.

Alle soorten raamdecoratie

Van gordijnen tot vouwgordijnen, rolgordijnen en paneelgordijnen of van Duette®Shades en plisségordijnen tot lamellen, jaloezieën en horren, je vindt het in onze woonwinkel. Met heel diverse stoffen, kleuren, dessins en van verschillende materialen. Zoals de bijzondere No Limits-stof die in vochtige ruimtes kan hangen en UV-bestendig is. De mensen in onze winkel zijn er om je wegwijs te maken in dit grote aanbod en je te helpen de beste raamdecoratie te kiezen voor jouw interieur.

Combinaties in raamdecoratie

Met combinaties in raamdecoratie kun je de verschillende voordelen ervan benutten. Zoals meer geluidsdemping of meer isolatie samen met een aangenamer daglicht dankzij transparante stof of de optimale privacy door een verduisterende stof. Maar ook is zo’n combinatie visueel heel aantrekkelijk in het interieur; het creëert sfeer en benadrukt jouw woonstijl.

Bezoek onze woonwinkel in Alkmaar

Zoveel keuze in raamdecoratie kan kiezen lastig maken. En dus zijn wij er voor je. Voor persoonlijk advies zodat jij kunt kiezen welke raamdecoratie het beste staat bij jou thuis. En heb je gekozen? Dan kun je op ons rekenen dat het ook perfect geregeld wordt. Met onze persoonlijke en vakkundige service garanderen wij kwaliteit in raamdecoratie én aantrekkelijke prijzen. Wil je daar meer over weten? Of het eens zelf komen beoordelen? Kom dan langs of maak een afspraak. We zien je graag binnenkort in onze woonwinkel op de woonboulevard Alkmaar Overstad. We zijn alle dagen geopend en je kunt er voor de deur gratis parkeren.

 

Vouwgordijnen

Scala jaloezie

EasyClick

Plisségordijnen

Rolgordijnen

Duette®Shades

Paneelgordijn