HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Raamhorren

32

combinaties

Horramen zijn ideaal en in vele soorten verkrijgbaar.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en geplaatst.”

‘Weet je niet welk hor er mogelijk is en wil je graag een offerte op maat? We komen gratis bij je opmeten.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Raamhor, ook bij draaikiepramen en ramen die naar binnen draaien

Met een raamhor houd je muggen en andere insecten gewoon buiten. Ook als je een draaikiepraam hebt of een raam dat naar binnen toe opendraait. Raamhorren zijn dus ideaal, bijvoorbeeld om ’s avonds binnen nog even te kunnen lezen terwijl de ramen gewoon openstaan. Of om de kamers te luchten ook al wordt er buiten gras gemaaid, want ze kunnen ook pollen tegenhouden. Wil jij dat ook? Dan maken wij de raamhorren voor jouw huis, helemaal op maat! Kom snel langs, je vindt ons op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Draaikiepraam? Kies een vaste hor

Bij draaikiepramen is een vaste hor ideaal. Heb jij zo’n raam of een raam dat naar binnen toe opendraait? Dan is een vaste raamhor ons advies. De vaste raamhor is namelijk speciaal hiervoor ontwikkeld en kan geplaatst worden in kunststof, aluminium of houten kozijnen. De afwerking is zodanig dat ze in het raam geplaatst kunnen worden zonder dat boren nodig is. En door de speciale afdichting sluiten ze wel perfect aan maar beschadigen ze het kozijn niet.

Voordelen van de raamhor

De raamhor heeft verschillende voordelen. Ze kunnen dus geplaatst worden in draaikiepramen, sluiten gemakkelijk en kunnen zelfs in extra grote ramen geplaatst worden. Bovendien is er extra veel aandacht aan het design van de raamhor besteed zodat het niet onnodig opvalt in het interieur. Ze hebben namelijk een aluminium frame, kunnen in 5 profielkleuren uitgevoerd worden en er is keuze in de kleur van het horrengaas. En daarbij is er ook nog een divers aanbod in het soort horrengaas. Bijvoorbeeld transparant gaas of pollenwerend horrengaas, handig als je last hebt van hooikoorts en dus zoveel mogelijk de pollen uit huis wilt weren.

De raamhor voor jouw huis

Er zijn verschillende soorten raamhorren zodat er ook altijd eentje is die past bij jouw huis. Zo hebben we naast de vaste raamhor ook een rolhor en inzethor. Niet elke raamhor is geschikt voor elk raam en natuurlijk spelen jouw wensen mee. Wil je bijvoorbeeld een hor die je makkelijk deels open kunt zetten? Of moet het er vaak en gemakkelijk uitgehaald kunnen worden? Vraag ons wat de beste raamhor is voor jouw huis en voor jouw situatie. We adviseren je en als je wilt, regelen we het meteen goed voor je.

Raamhorren, regel het bij Vloerplus in Alkmaar

In onze woonwinkel Vloerplus in Alkmaar kun je zelf de verschillende raamhorren op je gemak bekijken. We laten je dan ook de diverse mogelijkheden zien en natuurlijk de diverse soorten horrengaas. En heb je nog vragen? Dan staan wij voor je klaar. Je kunt alle dagen bij ons terecht en als je wilt, kun je ook altijd contact opnemen om een afspraak te maken voor een persoonlijk advies.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus