HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Rolhorren

52

combinaties

Een rolhor is een mooie oplossing, ook voor dakramen. Strak en gemakkelijk.

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing tegen pollen in huis? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Rolhor, een ideale raamhor voor de slaapkamer of zolder

De rolhor is een ideale raamhor voor slaapkamers en zolders. Een rolhor sluit het raam heel snel af voor insecten en pollen maar is ook weer zo opengezet. Superhandig als je bijvoorbeeld even het dekbed buiten wilt hangen. En ook voor dakramen is de rolhor heel geschikt. Qua bediening heb je alle keus; handbediend, elektrisch, met een trekstang of trekkoord. Het maakt dus niet uit of de rolhor hoog hangt of niet. Wil je dat eens zelf zien? Kom de vele voorbeelden en mogelijkheden dan snel in onze woonwinkel bekijken. We adviseren je daar graag verder. Bij Vloerplus, op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Op de slaapkamer kies je een rolhor…

Doe ’s avonds gewoon het licht aan in de slaapkamer en laat ’s ochtends de kamer even luchten. Wat je ook doet, het raam kan gewoon open als je een rolhor in het raam hebt geplaatst. Het raam wordt door de rolhor namelijk hermetisch afgesloten zodat insecten en pollen geen kans krijgen maar er wel genoeg ventilatie is. En wil je in de ochtend het dekbed even buiten hangen? Dan is de rolhor zo omhoog geschoven.

… en voor de dakramen op zolder ook!

Natuurlijk wil je op een warme zolder de ramen open kunnen zetten. En dat kan, met de rolhor. Je kunt frisse lucht dan binnenlaten terwijl de insecten en pollen gewoon buiten blijven. Een rolhor past namelijk heel goed in dakramen doordat het geplaatst wordt tegen het dakbeschot rondom de raamopening. Zo heb je met een rolhor ook zomers op zolder een fijne nachtrust die niet gehinderd wordt door insecten, pollen of teveel warmte.

Rolhor op afstandsbediening

Ook in grote en hoge ramen kun je een rolhor laten plaatsen. Dat werkt net zoals bij kleinere ramen maar de horren worden dan bediend met een trekstang of trekkoord. En wil jij de rolhor liever van afstand openen en sluiten? Dan kies je voor de rolhor met elektrische bediening.

Rolhor met horrengaas naar keuze

Natuurlijk kan ook in de rolhor het horrengaas van jouw keuze geplaatst worden. We hebben het standaard horrengaas dat verkrijgbaar is in meerdere tinten. Maar er is ook pollenwerend gaas, bijvoorbeeld als je hooikoorts, een pollenallergie, hebt. Of je kiest voor extra transparant gaas, dat werkt als een hor maar je ziet het amper zodat het uitzicht niet geblokkeerd wordt.

De beste rolhor voor de ramen in jouw huis vind je bij Vloerplus in Alkmaar!

Zoveel ramen, zoveel horren. Maar wat de beste hor of rolhor voor de ramen in jouw huis zijn, dat hangt van een aantal factoren af. Daar adviseren wij je graag over. Ons team bestaat uit ervaren vakmensen en we weten precies wat wel en niet mogelijk is. Kom snel langs in onze woonwinkel en we laten je de diverse varianten in raamhorren en rolhorren graag zien en bespreken dan meteen wat het beste is voor bij jou thuis. We zijn alle dagen geopend en er is hier voldoende gratis parkeerruimte. Kom je snel langs?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus