HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Laat je verrassen door onze nieuwe Scala® collectie!

100% aluminium

design tot in detail

Altijd een passende kleur en breedte

Met 5 lamelbreedtes (16-25-35-50-70 mm) en wel 104 kleuren, betongroen exclusief ook in 35mm, vind je altijd een mooie match bij jouw interieur. Houd je van glanzend of mat, zoek je een mooie structuur of zelfs perforatie. Design afwerking van de bedieningsstang en koordgewichten.

Het bovenprofiel is er op kleur of kies voor zwartstructuur, grijsstructuur, twee kleuren wit structuur, alu- of champagne-geanodiseerd. Tot wel 6,9 meter aan 1 stuk! De Scala® jaloezieën moet je gezien hebben, kom langs bij onze winkel of maak een afspraak.

Geen roest

Het grootste voordeel van 100% aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer.

De lamellen, bovenprofiel en onderlat zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

Geperfectioneerd design

Snel je privacy of lichtinval geregeld

Licht dat in een scherm schijnt, is vervelend. Ongeacht of het om een televisie gaat, een tablet of laptop. Jaloezieën zijn dan een handige oplossing; zij houden het binnenvallende licht tegen. Wil je dus dat het wel prettig licht in huis blijft zonder dat het irriteert of wil je dat het helemaal afgesloten wordt voor het licht? Met Scala® is het letterlijk in een handomdraai geregeld. De unieke afgeronde achterzijde van het Scala® bovenprofiel zorgt voor minimaal kierend licht bij volledige sluiting. Met mooie strakke gefreesde openingen, geen deuken en alle zijden op kleur.

Een Scala® aluminium jaloezie past altijd

Bij Vloerplus in Alkmaar vind je de mooie en design aluminium jaloezieën. Want welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, ze passen overal. In erkers, vochtige ruimtes, in een minimalistisch, Scandinavisch of juist industrieel interieur en zowel in huizen als op werkplekken. Bezoek onze showroom met wooninspiratie en zie zelf hoe mooi, strak en praktisch aluminium jaloezieën zijn!

 

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Soepele bediening

Naast de standaard koordbediening, kun je bij de 16, 25 en 50 mm lamellen, ook kiezen voor monoketting of kies voor elektrische bediening. Wij, jouw adviseurs van Vloerplus in Alkmaar, demonstreren ze graag voor je.
Monoketting: De innovatieve monoketting zorgt voor een lichte & soepele bediening van de Scala® jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, in bijpassende kleuren.
Elektrisch, ook Tilt-Only functie: strakke afgewerkte usb-c aansluiting, alleen van Toppoint. Tilt-Only, uitsluitend voor het kantelen van de lamellen. Keuze uit Brel of Somfy.

 

USB aansluiting

Zonder dopjes aan onderzijde

Esthetisch en slim design

Scala®; perfect functionerende jaloezieën in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er geen vat op heeft en heeft het aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook ontbreken de dopjes onder de onderlat zodat de jaloezie strak op je vensterbank of vloer valt. Tot wel 6,9 meter breed en alle zijden op kleur.

Scala® & EasyClick®

Perfect voor draaikiepramen, Scala® jaloezieën in combinatie met het boor- en schroefvrije EasyClick. De 25 mm jaloezieën worden dan in het EasyClick® frame op het raam bevestigd zodat ze op het raam blijven zodra het draaikiepraam opengezet wordt. Met een aluminium frame, bovenprofiel, tuimelstang en handgreepje op kleur. Het EasyClick® frame is verkrijgbaar in 5 kleuren, in mat of structuur. Plaatsen zonder boren of schroeven! Kom ze snel bekijken in Alkmaar.

Bevestiging op het raam zonder boren

Unieke collectie ladderbanden,
dé finishing touch

Bij Vloerplus vind je een grote collectie ladderbanden, ook van Toppoint Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op jouw jaloezie en gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. Het ladderband valt voor de openingen van de lamellen waardoor kierend licht wordt verminderd. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderkoord, net dat beetje extra.

Verdubbel je uitzicht en lichtinval

OpenView®

Ook persoonlijk advies bij aluminium jaloezieën?

Wil je meer weten over aluminium jaloezieën? Ben je benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Met welke andere raamdecoratie het goed combineert of wat nu de mooiste match voor jouw woonstijl is? Dan zien we je graag in onze woonwinkel in Alkmaar. We zijn alle dagen geopend voor interieuradvies en deskundige service op maat. Kom je snel langs?