HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Vloerplus

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Met zoveel kleuren is er voor jou ook een Iso Plissé® gordijnen!

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Heb je kunststof kozijnen? Kies dan voor het EasyClick systeem met Iso Plissé® gordijnen, dan hoef je niet te boren of te schroeven.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen, mooi bij elk raam

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen van Toppoint staan mooi bij elk raam. Of het nu een groot raam is, een driehoekig raam, erkerraam, lichtkoepel, slope, dakraam of een ander raam met een afwijkende vorm. De Iso Plissé® gordijnen kunnen altijd. Kom deze raamdecoratie met de unieke honingraatstructuur eens zelf bekijken. In onze woonwinkel aan de woonboulevard in Alkmaar vind je ze in alle kleuren, stoffen en dessins en staan wij voor je klaar met vakkundig en inspirerend woonadvies.

Meerdere plooibreedtes

Natuurlijk is het ene huis het andere niet. Misschien heb jij grote ramen en een riante huiskamer. Dan staan Iso Plissé® gordijnen met een brede plooi van 64 mm heel goed. Zij geven het interieur een robuuste sfeer. Zoek jij iets voor kleinere ramen? Ook dan kun je Iso Plissé® gordijnen kiezen; die zijn er ook met smalle plooibreedtes van 25 en 32 mm. Deze zijn weer verfijnder en ideaal bij een smalle glaslijst zoals die van een draaikiepraam.

Veel kleuren en stoffen bij de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Ook lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zijn beschikbaar in diverse kleuren en verschillende stoffen. Daar kunnen we je hier veel over vertellen maar we adviseren je om ze zelf te bekijken in onze woonwinkel Vloerplus. Daar kun je bij veel daglicht en in alle rust zelf zien hoe Iso Plissé® gordijnen eruitzien en met welke andere raamdecoratie ze mooi combineren. En kom je er niet uit? Dan zijn wij er om je te helpen met persoonlijk interieuradvies.

Samen met overgordijnen; mooi!

Het fijne van lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen is dat ze overdag zowel privacy bieden als natuurlijk daglicht. De stof is namelijk dicht genoeg om er niet zo doorheen te kunnen kijken maar het laat wel het licht door. Voor ’s avonds bieden ze niet genoeg privacy maar dat is snel opgelost als je ze combineert met mooie overgordijnen. Dit geeft de ruimte een rijke uitstraling en creëert een aangename akoestiek. En wist je dat je Iso Plissé® gordijnen ook in het handige top-down bottom-up-systeem kunt laten uitvoeren? Daarmee zet je ze vast in het raam waar jij het wilt, bijvoorbeeld op ooghoogte.

Iso Plissé® bij een dakraam of lichtkoepel

Voor grote ramen, hoge ramen zoals dakramen of een lichtkoepel en bij ramen met aparte vormen zijn de Iso Plissé® gordijnen ideaal. Wel moet je rekening houden met de bediening, je moet er wel bij kunnen natuurlijk. En dat kan, dankzij de vele opties in bedienginsvormen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor handbediend of elektrisch maar ook voor een bedieningsstok. En de koorden die de stof ophalen en neerlaten zijn netjes weggewerkt tussen de stoflagen waardoor ze niet zichtbaar zijn.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Reiniging van lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

De lichtdoorlatende stoffen van Iso Plissé® gordijnen zijn mooi én heel praktisch. Ze zijn energiebesparend en je kunt ze laten uitvoeren in vlamvertragende en/of stofwerende stoffen. Kies je voor dat laatste, dan is het reinigen erg eenvoudig. Je veegt het gewoon af met een borstel of, als dat nodig is, was je ze. Je moet dan wel goed opletten dat bij de elektrische variant er geen water bij de bediening komt en het wasvoorschrift volgen.

Handig bij een beeldscherm

Lichtinval bij een beeldscherm is altijd storend, of dat in de woonkamer bij de televisie is of op de werkplek bij een computer. Maar met de lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen is dit geen probleem meer; ze filteren het licht heel aangenaam en voorkomen hinderlijke lichtreflectie op de schermen.

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen bij Vloerplus in Alkmaar

Kom de uitgebreide collectie in lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen zelf ervaren in onze woonwinkel Vloerplus in Alkmaar. We inspireren je daar graag met ons complete assortiment voor woninginrichting en vakkundig advies. Wil je een afspraak voor zo’n advies? Dan hoef je daarvoor alleen maar een afspraak te maken.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus