HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante paneelgordijnen

Semi-transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen adviseer ik zeker voor kantoor.

Semi-transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Semi-transparante paneelgordijnen, ook voor jouw interieur

Semi-transparante paneelgordijnen zijn heel aangenaam. Ze zorgen voor een prettige lichtinval, bieden overdag privacy en je kunt ze nog naar wens laten afwerken ook. Bovendien zijn ze geschikt voor grote raampartijen zoals die van schuifpuien en hele hoge ramen. En hadden we al gezegd dat ze een heel stijlvolle uitstraling hebben? Kom ze eerst maar eens zelf bekijken. Dat kan bij onze woonwinkel. Daar heb je volop voorbeelden, gordijnstoffen, veel daglicht om het goed te kunnen zien en zijn wij er voor advies als je dat wenst. Je vindt ons op de woonboulevard van Alkmaar.

Kleuren en prints voor jouw interieur

Paneelgordijnen zijn er van neutraal wit tot de meest donkere tinten. Maar je kunt ook kiezen voor rustige basics, zachte pastels of hippe trendkleuren. En natuurlijk elk in een verschillende stofdikte zodat je de keuze hebt uit transparant tot verduisterend. Zoek jij een paneelgordijn waar het licht wel doorheen kan schijnen maar waarbij je ook nog wat privacy behoudt? Dan zijn de semi-transparante paneelgordijnen voor jou ideaal.

Screenstoffen met meerdere extra’s

De semi-transparante paneelgordijnen kunnen van diverse stoffen worden gemaakt, zoals van vlamvertragende screenstoffen, stoffen met een coating waardoor het makkelijker schoon te maken is en warmtewerende screenstoffen. En bij al die varianten heb je ook nog de keuze in de mate van transparantie; gordijnstoffen met een openingsfactor van 1% of 3% waarbij 1% net iets minder transparant is.

Semi-transparante paneelgordijn schoonmaken

Het schoonmaken van semi-transparante paneelgordijnen is doorgaans niet lastig. Zeker niet als ze gemaakt zijn van een gordijnstof met teflon coating. Die coating vormt namelijk een vuilafstotende beschermlaag op het gordijn. Bij die stoffen is reiniging helemaal gemakkelijk en vaak niet eens nodig. Heb je de paneelgordijnen zonder coatinglaag dan kan er wel een vlek opkomen. Om die te verwijderen kun je het beste een droge doek of borstel gebruiken. We raden je in ieder geval sterk af om te gaan wrijven, schrobben of een schoonmaakmiddel te gebruiken. Gaat de vlek niet weg? Kom dan naar ons. Samen bekijken we dan wat je kunt doen om jouw paneelgordijn weer schoon te krijgen.

Interieurcombinaties met paneelgordijnen

Je maakt jouw interieur helemaal af door de semi-transparante paneelgordijnen te combineren met andere raamdecoratie. Zoals met verduisterende rolgordijnen die je bijvoorbeeld van een dikkere stof dan de paneelgordijnen laat maken. Het ziet er dan hetzelfde uit maar de rolgordijnen zijn verduisterend waardoor ze meer privacy bieden. En doordat je dezelfde stofsoort hebt gebruikt is de combinatie heel stijlvol. Voorbeelden van hoe dat er in het echt uitziet, kun je natuurlijk altijd bij ons komen bekijken.

Semi-transparante paneelgordijnen mooi afgewerkt

Ook de semi-transparante paneelgordijnen kunnen heel divers afgewerkt worden. Bijvoorbeeld door een paneel te laten maken met verschillende kleuren stof. Of door een aantal panelen in verschillende kleurencombinaties te laten uitvoeren. En wist je dat je ook houten of aluminium latjes dwars op de panelen kunt laten aanbrengen? Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden om de paneelgordijnen perfect passend voor jouw interieur te maken.

Wooninspiratie in Alkmaar Overstad

Ben je benieuwd hoe semi-transparante paneelgordijnen in jouw interieur zullen staan? Kom dan naar onze woonwinkel en we laten je de verschillende opties zien. Ook kun je natuurlijk bij ons terecht voor een persoonlijk interieuradvies en een vakkundige uitvoering van de paneelgordijnen voor jouw huis. We zijn elke dag geopend en je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus