HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante plisségordijnen

Semi-transparante plisségordijnen

182

kleuren

Wel licht, maar geen inkijk? Ik adviseer semi-transparante plissés.

Semi-transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst gezien hebben!

'Hoe transparant? De vele kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Met de speciale coating hebben een aantal stoffen een goede warmte werende werking, ideaal bij kamers waar lang de zon op de ramen staat.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Semi-transparante plisségordijnen, mooi in huis en op kantoor

Semi-transparante plisségordijnen, die zijn mooi in huis en ideaal op kantoor! Deze stijlvolle raamdecoratie laat namelijk wel gewoon daglicht door, maar verhindert ongewenste inkijk. En ze zijn ideaal als je veel achter een beeldscherm werkt en niet gehinderd wilt worden door het zonlicht dat daarin schijnt. Bij Vloerplus in Alkmaar vind je een uitgebreide collectie semi-transparante plisségordijnen en we geven je graag vakkundig interieuradvies. Zodat je zeker weet welke plissés ook mooi in jouw interieur staan!

Privacy met semi-transparante plissés

Dat de semi-transparante plisségordijnen ‘s avonds geen optimale privacy bieden, is logisch. Ze schijnen namelijk wel door als het buiten al donker is en binnen de lampen branden. Maar dat is nog geen reden om niet voor deze mooie raamdecoratie te kiezen. Je kunt er namelijk heel goed mooie overgordijnen bij hangen! Een prettige combinatie die er ook nog eens voor zorgt dat de akoestiek verbetert, het geluid gedempt wordt en het de warmte binnenhoudt.

Plooibreedtes

Voor ramen met een smalle glaslijst zijn deze semi-transparante plisségordijnen heel geschikt. Want ze zijn er al in plooibreedtes van 20 mm. Ze passen dus ook in draaikiepramen en ramen van serres. Heeft een robuuste uitstraling jouw voorkeur en heb je grote ramen? Dan zijn de Plissé XL een goede keuze. Deze plissés hebben een ruime plooi van wel 50 mm breed. Hierdoor worden de stijlvolle plisségordijnen ineens ook heel stoer en vallen ze mooi op in elke ruimte!

Gemakkelijke bediening

Werk je met een beeldscherm? Dan is lichtinval heel hinderlijk. Maar de semi-transparante plisségordijnen zijn dan wel heel handig, of je ze nu in de werkkamer of op kantoor ophangt. Ze stoppen de hinder doordat ze de meeste lichtinval belemmeren en daarmee ongewenste reflectie. Ook is de bediening ervan heel gemakkelijk, je stelt ze precies zo in als jij wilt. Dat kan via een koord, draaistang, ketting, bedieningsstok of met een druk op de knop.

Plisségordijnen met coating

Ook bij de semi-transparante plisségordijnen heb je veel keus in stoffen. Ze zijn er in tal van kleuren, materialen en dessins. En daarbinnen is er nog de keuze uit gordijnstoffen met coating. Bijvoorbeeld om licht te weerkaatsen, warmte te weren of die vlamvertragend is. Wat ook heel handig is, is dat de plisségordijnen stofwerend zijn. Hierdoor hoef je ze niet steeds schoon te maken. Je kunt ze gewoon zo nu en dan afborstelen. En wil je ze toch eens wassen? Check dan het wasvoorschrift en laat het water niet bij de elektronica komen.

Niet boren of schroeven in het kozijn

De montage van de semi-transparante plisségordijnen kan met het EasyClick-systeem; een handige constructie waarbij de gordijnen in het kozijn geplaatst worden zonder te boren of te schroeven. EasyClick is er in verschillende RAL-kleuren, is kindveilig en natuurlijk heel mooi afgewerkt.

Plissés voor speciale raamvormen

Ben jij op zoek naar raamdecoratie voor een raam dat niet rechthoekig is? Kom dan eens kijken naar de plisségordijnen! Die zijn daar namelijk erg geschikt voor. Ze kunnen bijvoorbeeld in serredaken, lichtkoepels en lichtstraten, maar ook bij sterk hellende ramen, slope-ramen of ramen in de vorm van een driehoek.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Semi-transparante plisségordijnen, verzorgd door Vloerplus in Alkmaar

Semi-transparante plisségordijnen staan mooi in elk interieur, en wij regelen het voor je als jij ze ook bij jou thuis of op jouw kantoor wilt ophangen. Kom eens langs en we vertellen je graag meer. We zijn alle dagen geopend.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus