HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

Semi-transparante rolgordijnen

301

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

Semi-transparante Rolgordijnen verkopen wij niet online, die lichtfiltering wil je beleven!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

‘Niet alleen voor raamdecoratie kun je bij ons terecht. Ook voor leuke woonaccessoires ben je bij ons aan het juiste adres.’

“Regelmatig veranderen de collecties en hebben wij altijd de nieuwste in huis.”

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Semi-transparante rolgordijnen = blikdicht

Een ‘blikdicht’ interieur? Dat creëer je met semi-transparante rolgordijnen voor de ramen. Blikdicht betekent dat de rolgordijnen overdag het licht tegenhouden maar dat het niet donker wordt terwijl ze wel voldoende privacy bieden. ’s Avonds schijnen ze iets door, je ziet bijvoorbeeld nog wel een silhouet door de semi-transparante rolgordijnen heen als binnen het licht aan is. Deze rolgordijnen zijn dus functioneel, sfeervol en bij ons ook nog eens scherp geprijsd. En ze kunnen helemaal afgestemd worden op jouw woonstijl. Benieuwd hoe ze er in het echt uitzien? Kom ze dan snel zelf bekijken in onze woonwinkel; Vloerplus in Alkmaar op de woonboulevard.

Zowel voor de woon- als werkkamer

Semi-transparante rolgordijnen zijn geschikt voor zowel de woon- als de werkkamer. De lichtfiltering is namelijk heel aangenaam; ze laten overdag voldoende licht door zodat je prettig kunt werken, rustig kunt lezen of ontspannen t.v. kunt kijken. Het is ook mogelijk om ze isolerend en zonwerend te maken door ze te laten afwerken met een metallic of perlex coating. Dit zijn dus perfecte rolgordijnen om ongestoord te werken en heerlijk te ontspannen.

Onderlatten als extra afwerking

Rolgordijnen kun je mooi laten aansluiten op de uitstraling van jouw interieur. Ze zijn namelijk helemaal naar wens af te werken. Bijvoorbeeld met mooie onderlatten. Die worden dan geplaatst op de rolgordijnen zodat ze eleganter en strakker lijken. Ook werken ze dan als verzwaringsprofiel waardoor het rolgordijn dus mooi recht hangt. Bij onderlatten heb je de keuze uit diverse vormen en tinten zoals ovaal gestoffeerd, aluminium of wit. En ze zijn er ook in vlak aluminium, hout of als design lat. Wil je hier wel eens wat voorbeelden van zien? Kom ze dan zelf in onze woonwinkel bekijken!

Aantrekkelijke gecombineerd met overgordijnen

Raamdecoratie moet mooi en functioneel zijn. Zodat het past bij jouw woonstijl maar ook bijdraagt aan jouw wooncomfort. Met een aangenamere akoestiek en bijvoorbeeld meer privacy. Zo’n effect bereik je als je raamdecoratie combineert. Zoals transparante rolgordijnen met bijpassende overgordijnen. Dit oogt heel aantrekkelijk omdat het de ruimte warmer en sfeervoller maakt.

Uniforme rolgordijnen en paneelgordijnen

Rolgordijnen kunnen van dezelfde stof gemaakt worden als paneelgordijnen. Handig als je bijvoorbeeld ramen van verschillende afmetingen in een ruimte hebt. Je kunt dan van de semi-transparante stof voor de rolgordijnen, ook semi-transparante paneelgordijnen maken. Bijvoorbeeld voor dat ene, grote raam. Of voor de schuifpui. Zo heb je wel een uniforme look die rust brengt maar ook een slimme oplossing bij ramen met verschillende maten.

Interieurinspiratie voor semi-transparante rolgordijnen

Met semi-transparante rolgordijnen kun je dus heel veel, ook in jouw interieur. Kom dan ook snel interieurinspiratie opdoen in onze woonwinkel. Bij Vloerplus in Alkmaar vind je namelijk tal van gordijnstoffen, voorbeelden van raamdecoratie en natuurlijk ons vakkundig advies. Kom je snel langs? We zijn dagelijks geopend en je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus