HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Stoffen lamellen

Stoffen lamellen

150

kleuren

Stoffen lamellen zijn er in zeer veel stoffen en kleuren.

Stoffen lamellen verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De vele stoffen, de kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”


Notice: Trying to access array offset on value of type bool in /home/mrwoon/domains/mrwoon-raamdecoratie.nl/releases/81/public_html/wp-content/themes/mrwoon-raamdecoratie-theme/parts/components/image-text.php on line 11

Notice: Trying to access array offset on value of type null in /home/mrwoon/domains/mrwoon-raamdecoratie.nl/releases/81/public_html/wp-content/themes/mrwoon-raamdecoratie-theme/parts/components/image-text.php on line 11

‘Met stoffen lamellen filter je licht zoals jij wilt. De keuze is enorm, kom langs om de collectie te bekijken.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Stoffen lamellen voor elke kamer, bij Vloerplus in Alkmaar

Textiel zorgt altijd voor een warme, aangename uitstraling in huis en kan goed aangepast worden op de inrichting van jouw interieur of kantoor. Dat stoffen lamellen een ideale raamdecoratie zijn, is dan ook niet zo vreemd. Zeker niet als je bedenkt dat ze geschikt zijn voor elke kamer, ook voor de badkamer en keuken! Bezoek Vloerplus in Alkmaar Overstad en zie zelf hoeveel kleuren, dessins en structuren er zijn in stoffen lamellen. Laat je verrassen en inspireren in onze woonwinkel!

Aangenaam en veilig

Op sommige stoffen lamellen is een weerkaatsende coating aangebracht. Die coating weert de warmte en het licht maximaal, dat maakt de stoffen lamellen natuurlijk ideaal als raambekleding aan de zonzijde van het huis. Ze houden zo de temperatuur binnen aangenaam, ook als de zon vol op de ramen schijnt. En voor de veiligheid zijn er ook stoffen lamellen die vlamvertragend zijn.

Stoffen lamellen kunnen ook in vochtige ruimtes

Nou, niet alle stoffen lamellen natuurlijk. Maar als jij per se lamellen van stof in de badkamer of keuken wilt ophangen, dan is dat wel mogelijk. Je hebt dan de keuze uit de stoffen collectie van No Limits. Dat materiaal is schimmel- en vochtwerend en blijft dus mooi, ook als het in vochtige ruimtes hangt.

Voor op de werkplek

Stoffen lamellen zijn er in tal van variaties. De stof varieert bijvoorbeeld in dikte, weving en wel of geen coating. Er zijn dus ook lamellen van een meer transparante stof waardoor de lichtinval in huis maximaal is. Wil je minder licht, dan kies je een lamel van een semi-transparante stof of zelfs een verduisterende stof. Voor op de werkplek is het fijn als je wel voldoende daglicht hebt, maar geen hinder van het licht in het beeldscherm. Ook die stoffen zijn er in onze collectie van Toppoint, in tal van kleuren en dessins.

Lamelbreedtes

De lamelbreedtes van de stoffen lamellen bestaan uit 3 maten: 89, 127 en 250 mm. De lamellen van 250 mm, worden in een lamelrail geplaatst en lijken wel iets op een paneelgordijn. De lamelbreedtes van 89 en 127 mm worden voorzien van een ketting met verzwaringsgewicht zodat ze mooi recht blijven hangen. Qua afwerking bieden de brede lamellen de meeste opties. Daarbij kun je bijvoorbeeld ook nog houten latjes op de lamellen laten aanbrengen en kun je de lamellen over meerdere segmenten verdelen.

Stoffen lamellen schoonmaken

Stoffen lamellen kun je zelf schoonmaken, maar de manier waarop je dat moet doen is afhankelijk van de soort stof. Een aantal kun je met een zachte borstel schoonmaken, voor andere moet je een vochtige doek gebruiken. Ook kan het dat de stof op de hand wasbaar is. In dat geval moet je ze uit de rails halen en de verzwaringsplaatjes en onderketting verwijderen. Na het wassen en afspoelen kunnen ze nat teruggehangen worden waarna je direct de gewichtjes en ketting weer terugplaatst. Er zijn ook stoffen lamellen die in de wasmachine kunnen. In elk geval is het belangrijk om op het wasvoorschrift te kijken en onze wasinstructies te volgen.

Stoffen lamellen op de woonboulevard in Alkmaar, bij Vloerplus

Stoffen lamellen koop je niet via een beeldscherm, die wil je zelf zien en voelen. En dat kan bij ons. In onze woonwinkel is een uitgebreide collectie en veel daglicht. Zo kun je op je gemak de stoffen bekijken. En heb je vragen? Dan zijn wij er om je te adviseren en inspireren. Kom snel langs, we zijn alle dagen geopend en er is gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus