HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen.

Transparante Gordijnen verkopen wij niet online, die maken wij op maat!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De nuance in kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval en combinaties in je interieur? Samen maken we de beste keus!’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Marble

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Inbetween Royal

Loux

Inbetween Royal

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen zorgen met een subtiele lichtfiltering voor een sfeervol interieur en verhinderen directe inkijk enigszins. Deze raamdecoratie is ideaal voor elk interieur, ook omdat het helemaal naar wens gemaakt kan worden. In onze woonwinkel in Alkmaar vind je namelijk niet alleen heel veel transparante gordijnstoffen in tal van kleuren en dessins, wij regelen ook dat het met de juiste gordijnplooi en exact volgens de maten van jouw ramen wordt gemaakt.

Groot assortiment in Alkmaar

De transparante gordijnen in onze collectie zijn van heel verschillende gordijnstoffen gemaakt. Zo bestaat ons assortiment uit gordijnen gemaakt van innovatieve garen en geproduceerd volgens de meest recente technieken. Dit zorgt voor een betere kleurechtheid en maakt ze vochtbestendig, vlamvertragend, vuilafstotend en isoleren ook nog eens warmte en geluid.

Gordijnplooien bij transparante gordijnen

Een gordijn kun je op talloze manieren laten plooien en elke gordijnplooi geeft het interieur weer een andere uitstraling. Zoveel keus is fijn, maar misschien vind je het ook lastig. Weet dan dat we je ook hierbij graag adviseren. We kunnen je in onze winkel de verschillende gordijnplooien laten zien en uitleggen waarom iets wel of niet past bij de gordijnstof of woonstijl die jij voor ogen hebt. En natuurlijk letten wij er ook op dat de gordijnplooi van de transparante gordijnen van jouw keus passen bij de plooien van de overgordijnen. Dat spreekt voor zich!

Soorten plooien

Om je een idee te geven, qua gordijnplooien kun je kiezen uit onder meer de enkele plooi waarbij het gordijn heel strak valt. Dit staat mooi in een modern interieur of als je een rustige uitstraling wenst. De dubbele plooi of de dubbele retourplooi geeft het gordijn een wat meer royale uitstraling. En de Tri-plooi doet het altijd goed in een wat klassieker interieur. Ook kun je kiezen voor de ingeslagen ring, een variant die vaak gekozen wordt in landelijke maar ook in industriële interieurs. En de nieuwste plooi is de Wave; een gordijnplooi die perfect golft. Nieuwsgierig? Kom ze dan snel zelf bekijken!

Vlamvertragend

Wil jij graag wat extra zekerheid in huis? Kies dan voor de vlamvertragende transparante gordijnen. Deze gordijnen in onze collectie voldoen aan de Duitse norm B1 en/of de Franse norm M1. Ze beperken daarmee het risico op brandschade. En zoek je gordijnen voor een kantoorruimte? Weet dan dat dit vaak geëist wordt.

Persoonlijke service en interieuradvies bij transparante gordijnen?

Transparante gordijnen geven jouw interieur een stijlvolle touch en dempen ook het geluid. Dat is heel handig in een ruimte met harde wanden en/of vloeren. Wil je meer demping zodat de akoestiek verbetert? Combineer de transparante gordijnen dan met mooie overgordijnen of verduisterende gordijnen. Voor persoonlijke service en advies in welke gordijnen mooi staan in jouw interieur, kom je natuurlijk naar onze woonwinkel. We zijn alle dagen geopend en je kunt altijd een afspraak maken met een van ons.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus

Bloem