HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

Transparante paneelgordijnen

156

stoffen

Bij hoge ramen staan paneelgordijnen prachtig.

Transparante Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je in het echt zien!

'De mate van transparantie, de enorme keuze in soorten stoffen.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Transparante paneelgordijnen filteren subtiel licht en kun je ook combineren met verduisterende raamdecoratie.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Transparante paneelgordijnen, sfeervol en imposant – bij Vloerplus in Alkmaar

Op zoek naar sfeervolle, imposante raamdecoratie? Dan denken wij aan transparante paneelgordijnen! Deze gordijnen zijn heel geschikt voor grote ramen zoals schuifpuien of hoge raampartijen. Want voor zulke ramen komen deze lichtdoorlatende paneelgordijnen heel goed tot hun recht. We kunnen ze leveren tot maar liefst 3 meter hoog, in verschillende kleuren en met allerlei soorten afwerkingen. Of je nu een strak, modern, landelijk of romantisch interieur hebt, paneelgordijn staan altijd mooi. In onze ruime woonwinkel hebben we veel voorbeelden, diverse transparante gordijnstoffen en voldoende daglicht om het in alle rust zelf te bekijken. Je vindt ons aan de woonboulevard Alkmaar Overstad.

Verschil in transparantie

Transparante gordijnen variëren in transparantie… Dat lijkt vreemd maar we leggen het je graag uit. De mate van transparantie wordt bepaald door de openingsfactor. Die varieert tussen de 1% en 5%. Hoe groter de factor, des te meer licht de stof doorlaat. Wil je in huis een subtiele lichtfiltering maar ook door het paneelgordijn naar buiten kunnen kijken? Dan kies je voor een transparant paneelgordijn met een kleine openingsfactor. Benieuwd hoe dit er in het echt uitziet? Bekijk dan de transparante paneelgordijnen met verschillende openingsfactoren in onze woonwinkel eens zelf.

Schoonmaken van transparante paneelgordijnen

Het schoonmaken van transparante paneelgordijnen is niet lastig. Helemaal niet als je een stof hebt gekozen met teflon coating. In dat geval is de stof al voorzien van een vuilafstotende beschermlaag wat het reinigen wel heel gemakkelijk maakt, als het al nodig is. Heb je een gordijnstof zonder coating? Dan is het natuurlijk goed mogelijk dat er eens een vlek opkomt. Ook dan kun je het schoonmaken door de vlek te verwijderen met een droge doek of borstel. Ga in ieder geval nooit hard wrijven, schrobben of een schoonmaakmiddel gebruiken. Gaat de vlek toch niet weg? Kom dan naar ons. We bekijken de situatie om je daarna te adviseren hoe je jouw paneelgordijn weer mooi schoon kunt krijgen.

Samen met andere raamdecoratie

Transparante paneelgordijnen staan heel mooi in elk interieur, maar het geeft geen privacy. Toch betekent dat niet dat je daarom niet voor deze paneelgordijnen hoeft te kiezen. Je combineert ze gewoon samen met andere raamdecoratie zoals rolgordijnen. Die kun je ook nog eens van dezelfde stof laten maken. Kies dan wel voor een andere stofdikte zodat je een mooi geheel krijgt én ook profiteert van optimale privacy.

Afwerking van transparante paneelgordijnen

De afwerking van transparante paneelgordijnen kan, net als bij de andere paneelgordijnen, afgestemd worden op jouw voorkeur en jouw woonstijl. Want er zijn tal van variaties mogelijk zoals met de stofsoorten, kleuren en latjes. Kies bijvoorbeeld voor houten of aluminium latjes die je overdwars op de panelen laat bevestigen. Of combineer semi-transparante stoffen met transparante delen voor een uniform geheel. En zoek je ook nog iets voor een kleiner raam in de ruimte waar je paneelgordijnen wilt ophangen? Dan kun je daarvoor rolgordijnen laten maken van dezelfde stof.

Persoonlijk advies en uitstekende service

Paneelgordijnen bieden tal van mogelijkheden zodat je het altijd tot in detail kunt aanpassen op jouw interieur. Maar juist die ruime keuze kan lastig zijn. Daarom zijn wij er voor je. Met een team van ervaren interieurspecialisten die exact weten wat mogelijk is en wat goed staat bij de woonstijl van jouw huis. Wil jij ook ons interieuradvies? En erop kunnen rekenen dat de paneelgordijnen gratis worden ingemeten, netjes worden gemaakt en vakkundig geïnstalleerd? Dan kom je naar Vloerplus in Alkmaar. We staan voor je klaar!

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus