HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante plisségordijnen

Transparante plisségordijnen

183

kleuren

Plissé gordijnen in transparante uitvoering filteren elegant het licht.

Transparante plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben.

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Maak gerust een afspraak voor advies aan huis! We kunnen dan natuurlijk direct opmeten voor de beste offerte op maat.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Transparante plisségordijnen, bij de woonwinkel in Alkmaar

Transparante plisségordijnen zorgen voor een subtiele lichtfiltering in het interieur en zien er bovendien nog stijlvol uit ook. De perfecte raamdecoratie dus, en die vind je gewoon bij de woonwinkel in Alkmaar: Vloerplus. Deze plissés kunnen in allerlei kleuren, stoffen en structuren uitgevoerd worden zodat er altijd een variant gemaakt kan worden die past bij jouw interieur. En vind je dat lastig om te bepalen? Dan staat ons team voor je klaar, met inspirerend interieuradvies en vakkundige service.

Samen met overgordijnen, voor een goede akoestiek en fijne sfeer

Natuurlijk staan transparante plisségordijnen prachtig in elk interieur, maar het biedt weinig privacy. Wil je wel graag deze mooie plissés in huis maar ’s avonds toch meer privacy? Combineer ze dan met andere raamdecoratie. Een aanrader daarvoor zijn dikke overgordijnen. Deze stijlvolle combi zorgt natuurlijk voor de gewenste privacy, maar het isoleert ook goed en verbetert de akoestiek.

Plooibreedtes

De plooibreedtes kunnen vanzelfsprekend ook bij de transparante plisségordijnen variëren. Ze zijn er van smal, 20 mm, tot heel breed, 50 mm. De smalle plooien zijn heel geschikt voor ramen met een smalle glaslijst, zoals bij draaikiepramen en ramen in serres. Bij grotere ramen adviseren we de bredere plooi van de Plissé XL. Dat is een robuuste brede plooi die zorgt voor een stoer effect en het heel goed doet in bijvoorbeeld moderne en urban interieurs.

Coating op plissés

Sommige stoffen voor de plisségordijnen bevatten al een coating. Hierdoor heb je dus ook bij de plisségordijnen de keuze uit een stoffen die licht en warmte weren of uit plissés met een coating die vlamvertragend werkt.

Transparante plisségordijnen schoonmaken

Transparante plisséstoffen zijn stofwerend door een speciale behandeling die ze al hebben ondergaan. Dat betekent dat je ze alleen maar zo nu en dan hoeft schoon te borstelen. Wil je ze toch eens fris wassen? Kijk dan goed naar het wasvoorschrift. En is het plisségordijn elektrisch bedienbaar, dan zorg je er natuurlijk wel voor dat de elektronica niet met het water in aanraking komt!

Eenvoudige montage

Het handige EasyClick-systeem kan ook gebruikt worden om de plisségordijnen te monteren. Dit systeem zorgt ervoor dat de plissés tegen het kozijn gemonteerd kunnen worden zonder dat boren of schroeven nodig is. EasyClick is veilig voor kinderen, leverbaar in verschillende RAL-kleuren en mooi afgewerkt.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Transparante plisségordijnen bij Vloerplus in Alkmaar Overstad

Lijkt het jou ook wel wat, deze stijlvolle raamdecoratie in jouw interieur? Kom dan naar onze woonwinkel op de woonboulevard Alkmaar Overstad. Wij staan voor je klaar met persoonlijk interieuradvies, verschillende voorbeelden om je te laten zien en natuurlijk vakkundige service. Vloerplus is alle dagen geopend, zien we je snel?

 

Vloeren

ook bij Vloerplus