HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Transparante Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je zien!

'De mate van transparantie, de verfijnde kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Meerdere vouwgordijnen naast elkaar? Kies dan voor elektrische bediening, dat is wel zo gemakkelijk.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

 

Transparante vouwgordijnen voor jouw huis, bij Vloerplus in Alkmaar

Wil jij ook transparante vouwgordijnen in jouw huis? Kom dan naar onze woonwinkel in Alkmaar: Vloerplus. Daar vind je talloze transparante vouwgordijnen zodat ook jij een unieke sfeer in jouw interieur kunt brengen. Deze gordijnen zijn sfeervol, filteren het licht subtiel en zijn nog functioneel ook. Wil je ze halverwege het raam hangen? Dat kan. Liever combineren met een bijpassend gordijn? Dat is ook mogelijk. Kom langs en laat je inspireren door de talloze transparante stoffen en ons persoonlijke interieuradvies.

Van doorschijnend tot blikdicht

De weving, stofdikte en een eventuele coating bepalen of en hoeveel een vouwgordijn doorschijnend is. Er is namelijk variatie in transparantie; er zijn doorschijnende stoffen die het licht mooi filteren, zoals de ragfijne in-betweens, maar er zijn ook semi-transparante stoffen. Die zijn wat dikker, blikdicht dus. Die gordijnstof blokkeert de inkijk maar laat het daglicht nog wel zover door dat het binnen niet donker wordt. Weet wel dat beide stoffen in de avond onvoldoende privacy bieden. Om dat wel te hebben, kun je ze het beste combineren met andere raamdecoratie, zoals verduisterende gordijnen of overgordijnen. Daarmee profiteer je van beide stoffen; overdag het mooie licht in huis en ’s avonds volop privacy.

Maatwerk in transparante vouwgordijnen

Echt mooie raamdecoratie is maatwerk, en dus spreekt het voor zich dat wij ook de transparante vouwgordijnen op maat laten maken. Of dat nu voor een klein of groot raam is, of voor ramen met een afwijkende vorm. We meten het zorgvuldig in en installeren het vakkundig. En de afwerking van de vouwgordijnen zelf? Daarin zie je ook de kwaliteit terug; zo worden de baleinen en garens aangepast op de kleur van de gordijnstof. En gordijnstoffen met een doorlopend dessin worden afgewerkt met een lint aan de achterzijde. Het dessin wordt dan dus niet onderbroken.

Vakkundige service en persoonlijk advies, ook bij transparante vouwgordijnen

Bij Vloerplus in Alkmaar kun je altijd rekenen op vakkundige service en persoonlijk advies. Dus ook bij transparante vouwgordijnen! Wil je weten wat wij jou adviseren qua raamdecoratie bij de woonstijl van jouw keuze of de ramen in jouw interieur? Vraag het ons! We staan elke dag voor je klaar op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus