HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen bij Vloerplus

Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen zijn ideaal voor de kinderkamer.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Doordat de draden door de honinggraat structuur van de Iso Plissé® gordijnen heen loopt verduisteren ze volledig.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen, bij Vloerplus in Alkmaar

Ken je verduisterende Iso Plissé® gordijnen? Wij hebben ze voor je, in onze woonwinkel Vloerplus in Alkmaar Overstad. Deze elegante raambekleding met de bekende honingraatstructuur is geschikt is voor vrijwel elk raam. En je kunt deze stijlvolle en handige Iso Plissé® gordijnen op maat laten maken in de stof, kleur en met het dessin van jouw keuze. Twijfel je wat mooi zal staan in jouw interieur? Dan zijn wij er om je te helpen, met persoonlijk advies en inspirerende voorbeelden.

Gordijnplooien voor grote ramen en smalle glaslijsten

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen van Toppoint zijn er met drie verschillende plooibreedtes; 25, 32 en 64 mm. De brede plooien doen het goed in een groot raam en geven het geheel een robuuste uitstraling. Wil je liever een wat elegantere sfeer? Of heb je een kleiner raam of een raam met een smalle glaslijst? Dan kies je voor de smalle plooi. Die zijn namelijk ook geschikt voor draaikiepramen. En welke variant je ook neemt, je kunt ze altijd laten monteren met het handige EasyClick-systeem waardoor er geen gaten in de kozijnen komen.

Gecombineerd met in-between gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen verduisteren echt. Er zijn zelfs geen kleine gaatjes voor de koorden die de stof ophalen want die koorden zijn verwerkt aan de binnenzijde. Dat is superhandig en superdonker! Natuurlijk wil je overdag wel licht in huis, daarvoor adviseren we je om deze Iso Plissé® gordijnen te combineren met in-betweens of transparante gordijnen. Een stijlvolle combinatie die die direct inkijk voorkomt en het licht overdag in huis heel aangenaam filtert.

Echt donker, ook bij een lichtkoepel of dakraam

Een goede nachtrust is niet gebaat bij teveel warmte of het vroege ochtendlicht. Zeker bij slaapkamers met een lichtkoepel of een zolderkamer kan het voorkomen dat je niet zo lang kunt doorslapen als je eigenlijk wilt. Maar laat je verduisterende Iso Plissé® gordijnen installeren, dan lukt dat wel. Deze isolerende raamdecoratie is geschikt voor elk type raam, dus ook dakramen of lichtkoepels. En zelfs als de Iso Plissé® gordijnen dan hoog hangen, is de bediening geen enkel probleem. Je hebt de keus uit verschillende bedieningsvormen zodat je ze altijd gemakkelijk kunt openen of sluiten.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met Iso Plissé® is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 25 mm Iso Plissé® gordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen gemakkelijk schoon te maken

Het is heel gemakkelijk om verduisterende Iso Plissé® gordijnen schoon te maken. Ze zijn stofwerend zodat je ze alleen maar hoeft te borstelen en soms moet afnemen met een vochtige doek. Let wel op dat als ze elektrisch bedienbaar zijn, de techniek niet in aanraking komt met water.

Iso Plissé® gordijnen zoals jij ze wilt, bij Vloerplus in Alkmaar

Bij Vloerplus ben je er zeker van dat de verduisterende Iso Plissé® gordijnen precies zo worden gemaakt zoals jij ze wilt. We komen ze gratis inmeten en laten ze zorgvuldig op maat maken waarna we ze op afspraak vakkundig komen installeren. Ze passen dan echt goed en zijn dus ook echt verduisterend. Wil je hier meer over weten of deze raamdecoratie eens in het echt zelf bekijken? Dan ben je altijd welkom in onze woonwinkel in Alkmaar aan woonboulevard Overstad. We zijn alle dagen geopend en staan klaar om jou een persoonlijk interieuradvies te bieden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus