HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende gordijnen

Verduisterende gordijnen

1250

kleuren

Met de juiste voering kan alles verduisterend worden.

Verduisterende Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je ervaren!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Gordijnen kunnen volledig verduisteren met de juiste keus. Ik help je graag met een maatwerk advies.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Madee

Sereno

Isola

Mindful

Allium

Isola

Verduisterende gordijnen of gordijnen laten voeren, voor echt donkere kamers

Kies verduisterende gordijnen en zorg dat de kamers bij jou thuis echt donker worden. Zo kun je de ruimtes verduisteren, welk moment van de dag het ook is. Wel zo prettig als je bijvoorbeeld eens wat langer wilt uitslapen! Het aanbod verduisterende gordijnen is bijzonder groot; je hebt namelijk stoffen die van zichzelf al verduisterend zijn, maar andere gordijnstoffen kun laten verduisteren met een verduisteringsstof. Benieuwd hoe dat werkt? Bezoek dan onze woonwinkel aan de woonboulevard Alkmaar Overstad. We laten je graag de vele voorbeelden en mogelijkheden zelf zien.

Vier soorten verduisteringsstof

Vrijwel elk gordijn kan veranderen tot een verduisterend gordijn. Dus als jij een dessin of stof hebt gekozen die jij wel heel mooi vindt, maar die niet verduisterend is, dan laat je het voeren. Daarvoor maken we gebruik van deze materialen:
• Basic : een verduisteringsstof ter bescherming
• Molton : biedt veel verduistering, absorbeert geluid en geeft de gordijnen een dikke, rijke uitstraling
• Dimout : een soepele stof die grotendeels verduistert
• Blackout: een stof die de gordijnen geheel verduisterend maakt

Geplooide verduisterende gordijnen

Een verduisterend gordijn kan best zwaar worden als het gevoerd is met een laag verduisteringsstof. Toch kunnen we ze bijna altijd afwerken met de gewenste plooi zoals de strakke enkele plooi maar ook de klassieke Tri-plooi of de eigentijdse Wave-plooi die het gordijn perfect laat vallen. Wat mogelijk is, is wel afhankelijk van de gordijnstof en de voeringstof. Natuurlijk adviseren wij je daarin. Voor inspiratie en informatie ben je altijd welkom in onze woonwinkel.

De voordelen van gordijnvoering

Verduisterende gordijnen hebben veel voordelen dankzij de gordijnvoering. Een daarvan is dat je de ruimte donker kunt maken, ongeacht hoe laat of hoe vroeg het is. Maar ook zorgt de gordijnvoering voor geluidsdemping. En houden de verduisterende gordijnen de warmte buiten of juist binnen de ruimte en kan het verkleuren tegengaan.

Persoonlijk interieuradvies bij Vloerplus, Alkmaar

Wil je de raamdecoratie die je al hebt, combineren met verduisterende gordijnen? Dan kan dat! Zo combineert het heel mooi met bijvoorbeeld vouwgordijnen of jaloezieën. Liever een 2-in-1 raamproduct dat zowel het licht mooi kan filteren als de kamer kan verduisteren? Dan is wellicht het Versus gordijn van Toppoint iets voor jou. Om te ontdekken welke combinatie mooi is met gordijnen bij jou thuis, laat je je adviseren door ons team. Ervaren vakmensen staan voor je klaar om samen met jou te bekijken wat past bij jouw woonstijl en de ramen van jouw huis. Wil jij ook zo’n persoonlijk interieuradvies? Maak dan daarvoor snel een afspraak, we zijn alle dagen geopend!

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus