HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende plisségordijnen

Verduisterende plisségordijnen

182

kleuren

Combineer eens verduisterende plissé met in-between gordijnen.

Verduisterende Plisségordijnen verkopen wij niet online, die moet je gezien hebben!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Zeer tevreden over de service bij Vloerplus in Alkmaar. Perfect advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen.”

‘Ga je voor een stoere, robuste look? Kies dan voor de XL plissé. Deze heeft een plooidiepte van 5 cm en staat heel mooi bij hoge ramen.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

De mooiste verduisterende plisségordijnen, bij Vloerplus in Alkmaar Overstad

Verduisterende plisségordijnen, die maken het echt donker in de kamer. Handig, als je wilt kunnen uitslapen bijvoorbeeld. Bij Vloerplus in Alkmaar Overstad hebben we die verduisterende plisségordijnen; in tal van kleuren, stoffen en dessins. En een ervaren team voor inspirerend advies en een vakkundige service. Benieuwd geworden? Kom dan snel langs, we zijn alle dagen geopend!

Licht en privacy met verduisterende plisségordijnen

Met verduisterende plisségordijnen wordt het direct donker, ideaal dus voor de slaapkamer en kinderkamer maar ook prima raamdecoratie voor de huiskamer. En kies je voor het top-down-systeem? Dan kun je ze zo ophangen dat overdag toch het daglicht naar binnen schijnt. Of je kiest het multifunctionele Day & Night-model. Dan heb je 2 stofsoorten in het gordijn. Bijvoorbeeld een verduisterende plisséstof voor ’s avonds en ’s nachts, en de transparante variant voor overdag.

TruFit®, als EasyClick niet mogelijk is

EasyClick met plissé is de mooiste oplossing voor draaikiepramen maar soms is het niet mogelijk om deze te plaatsen. Ook dan heeft Vloerplus een oplossing, TruFit®. Bij dit systeem worden er zijprofielen op de ruit geplakt om vervolgens de 20 mm plisségordijnen hier tussen te plaatsen. De interieuradviseur informeert jou hier graag over.

Verduisterende plisségordijnen met smalle of brede plooien

Bij Vloerplus in Alkmaar vind je voor elk raam de juiste plisségordijnen. Zoals voor de dakramen op zolder als je daarvan een fijne slaapkamer wilt maken. De meeste dakramen hebben smalle glaslijsten en juist daarvoor hebben de plissés ook een variant met smalle plooien van maar 20 mm. Wil je juist plisségordijnen voor grote ramen? Kijk dan eens naar de stoere Plissé XL-gordijnen. Die hebben een robuuste plooi van 50 mm.

Voor de werk- en studeerkamer

Natuurlijk wil je overdag niet in het donker werken, maar licht dat in het beeldscherm schijnt is wel heel irritant. Toch kan een verduisterende plisségordijn heel handig zijn op de werk- of studeerkamer. Dit gordijn kan immers halverwege het raam gefixeerd worden waardoor het licht en inkijk deels blokkeert. Of combineer ze met ragfijne in-betweens voor een aangename filtering van het licht.

Plissés met coating

Ook voor de verduisterende plisségordijnen zijn er stoffen die zijn voorzien van een extra coatinglaag. De coating weerkaatst dan het licht én de warmte waardoor het in de kamer niet te warm wordt. En zoek je een vlamvertragend plisségordijn voor op kantoor? Ook dan kun je in ons assortiment verduisterende plisséstoffen die stof vinden die mooi past in jouw interieur.

Plisségordijnen schoonmaken?

Plisségordijnen blijven natuurlijk niet zo schoon als toen ze net nieuw waren. Maar wist je dat ze zo behandeld zijn dat ze stofwerend zijn? Je hoeft ze dus niet steeds te wassen, alleen maar frequent af te borstelen. Wil je ze toch eens wassen? Dan kan dat vaak wel, maar let dan wel op het wasvoorschrift. En bij elektrisch bediende plisségordijnen moet je er natuurlijk wel op letten dat er geen water bij de elektronica komt.

Verduisterende plisségordijnen tegen scherpe prijzen, bij Vloerplus in Alkmaar

Om een goed beeld te krijgen van wat er allemaal kan met verduisterende plisségordijnen, kom je naar dé woonwinkel in Alkmaar: Vloerplus. Wij inspireren je graag met de voorbeelden in raamdecoratie en verrassen je net zo graag met onze scherpe prijzen. Kom je snel langs? Je kunt voor de deur gratis parkeren.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus