HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

1483

kleuren

Verduisterende vouwgordijnen zijn prachtig in de slaapkamer.

Verduisterende Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De mate van verduistering, de structuren, de echte kleuren.'

Klantervaring

“Bij Vloerplus in Alkmaar ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Wist je dat je kunt kiezen aan welke kant de baleinen van het vouwgordijn geplaatst worden? Kies wat past bij jou.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Sfeer, warmte en privacy met verduisterende vouwgordijnen

Sfeer, warmte en privacy, dat is het effect van verduisterende vouwgordijnen in jouw interieur. Deze stijlvolle raamdecoratie brengt een nieuw elan in elke ruimte maar is ook functioneel. Zo ontstaat er een betere akoestiek dankzij de geluiddempende werking en houden ze de warmte binnen of juist buiten, net wat nodig is. De verduisterende vouwgordijnen maken wij natuurlijk netjes en geheel op maat voor de ramen van jouw huis. Laat ons je adviseren wat goed in jouw interieur past en kom kijken naar de vele gordijnstoffen. We verrassen je graag met ons ruime assortiment en natuurlijk de scherpe prijzen!

Verduisterende stof als voering

Sommige gordijnstoffen zijn van zichzelf al verduisterend omdat ze zo dicht geweven zijn dat ze weinig licht doorlaten. Maar als jij een wat dunnere stof veel mooier vindt, dan kun je die ook laten voeren met een verduisterende stof. Daarbij is het wel belangrijk dat de voeringstof past bij de stof van het vouwgordijn. Zo moet de krimptolerantie hetzelfde zijn zodat je het later kunt schoonmaken. Wij zullen je daarin adviseren en zorgen ervoor dat de vouwgordijnen goed en naar wens gemaakt worden, of dat nu van een verduisterende stof zelf is, of een stof die gevoerd wordt met een verduisteringsstof.

Kleuren van rustige basics tot felle trendtinten

Qua kleuren, stoffen en dessins heb je ook bij de verduisterende vouwgordijnen heel veel keuze. Van rustige basics tot felle trendtinten en alles wat daartussen zit, je kunt ze bij ons op je gemak bekijken in natuurlijk daglicht. En kom je er niet uit? Dan zijn wij er om je te adviseren en de beste match te vinden voor jouw interieur.

Mooie combinatie met transparante gordijnen

Met verduisterende vouwgordijnen kun je natuurlijk een ruimte echt donker maken. Toch is dat voor overdag niet zo handig. Kies dan voor een mooie combinatie, zoals verduisterende vouwgordijnen samen met bijvoorbeeld transparante gordijnen. Overdag heb je dan een subtiele lichtfiltering en wordt ongewenste inkijk toch geblokkeerd. En doordat zowel de gordijnen als de vouwgordijnen in heel veel verschillende stoffen en tinten beschikbaar zijn, heb je ook hierin meer dan genoeg keus. Van rustig bijpassend tot een opvallend contrast, de combinatie stel je helemaal naar wens samen!

Maatwerk in verduisterende vouwgordijnen

Vanzelfsprekend leveren we ook maatwerk in de verduisterende vouwgordijnen. We meten ze gratis in en zorgen dat het vakkundig wordt gemaakt. Daarbij is er ook veel aandacht voor de afwerking. Zo letten we er bijvoorbeeld op dat de garen en baleinen aan de kleur van de stof worden aangepast en dat, als de stof een doorlopend dessin heeft, het lint aan de achterzijde van de stof wordt gestikt waardoor het aanzicht van het gordijn niet onderbroken wordt.

Een vakkundig team voor persoonlijk interieuradvies

De medewerkers bij Vloerplus in Alkmaar vormen een vakkundig team dat elke dag weer klaarstaat om al onze klanten een persoonlijk interieuradvies te geven. Wil je weten wat we jou kunnen adviseren? Of wil je de verduisterende vouwgordijnen eens rustig zelf bekijken? Bezoek dan onze woonwinkel op de woonboulevard Alkmaar Overstad.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloeren en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij Vloerplus