HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vloeren

548

kleuren

De mooiste vloeren en karpetten koop je zeker bij Vloerplus

Een vloer of karpet koop je niet online, die moet je gezien hebben!

'De structuur, het materiaal, de zachtheid, de vleug.'

PVC vloeren

Vloerkleden en tapijt

Klantervaring

Bij Vloerplus in Alkmaar is de keuze zeer groot. Goed advies gekregen en alles keurig ingemeten en de plaatsing van de vloer was perfect geregeld. Erg blij mee.

‘Een vloer vervang je niet zomaar, daar heb je goed advies bij nodig en iemand die je ontzorgd.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Jouw interieur, onze passie

Ook in raamdecoratie en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Een compleet aanbod in vloeren tegen scherpe prijzen, bij Vloerplus, Alkmaar

Wat voor vloer je ook zoekt, je vindt het bij Vloerplus in Alkmaar. Met kennis van zaken, persoonlijke service en natuurlijk scherpe prijzen. En wil je je ook meteen laten inspireren voor de rest van het interieur? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres; met een ruim aanbod in raamdecoratie en volop interieuradvies helpen wij je bij de inrichting van jouw huis. Kom snel langs, we zijn gevestigd aan de woonboulevard Alkmaar Overstad en zijn alle dagen geopend.

Advies en veel voorbeelden in vloeren

Ons aanbod in vloeren is ronduit compleet. In onze woonwinkel vind je onder meer laminaat, parket, pvc vloeren, vinyl en marmoleum. Elke vloer heeft zijn unieke kenmerken en voordelen. Het gaat er dus vooral om welke vloer past in jouw interieur, zowel qua smaak als wat geschikt is voor de woning en de eisen die je aan de vloer stelt. Wij adviseren je daar graag in, en laten je de vele mogelijkheden zien waar je uit kunt kiezen.

Alle merken in vloeren bij Vloerplus

Ook qua merken is Vloerplus compleet; je vindt er alle merken en een ruim assortiment verdeeld over diverse prijsklassen. Voor elk type vloer hebben we meerdere bekende topmerken in ons assortiment. Of je nu een voorkeur voor een duurzaam merkt hebt, liever iets van Nederlandse bodem kiest, voor een internationale designer wilt gaat of gewoon die ene vloer wilt hebben omdat je die zo mooi vindt, het maakt ons niet uit. Wij kunnen je alles over de merken en de vloeren vertellen! In ons assortiment vind je de volgende merken: Quickstep, Moduleo, Mflor, Tarkett, Meister, Ambiant en nog veel meer!

Scherpe prijzen en complete service

Welke vloer en welk merk je ook kiest, je zult altijd verrast worden door de scherpe prijs en onze complete service. Zo kun je op elke dag van de week bij ons langskomen, staat er altijd een team van ervaren vakmensen voor je klaar om je te adviseren en vragen te beantwoorden. We meten alles gratis in, bezorgen het snel en op afspraak en kunnen de vloeren vakkundig leggen. En natuurlijk vind je bij ons ook alles wat je verder nog nodig kunt hebben voor jouw vloer; zoals ondervloeren, onderhoudsmaterialen en natuurlijk veel vloerkleden en karpetten.

Vloerplus op de woonboulevard in Alkmaar

De naam zegt het al: Vloerplus is dé woonwinkel voor vloeren. Kom ze dan ook gerust zelf op je gemak bekijken. Onze woonwinkel is 1.000 m2 groot en bevat een compleet assortiment aan vloeren, vloerkleden en raamdecoratie die je in alle rust en bij voldoende daglicht kunt bekijken. Zien we je snel op de woonboulevard in Alkmaar? Voor de deur is voldoende gratis parkeerruimte.

Gordijnen en horren