HIER TE KOOP
VRAAG ADVIES

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

1483

kleuren

Vouwgordijnen kunnen in elke ruimte.

Vouwgordijnen verkopen wij niet online, die moet je eerst bewonderen!

'De structuren,de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Transparante vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Onze vouwgordijnen zijn perfect op maat. Bij Vloerplus ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Door de vele keus in stoffen en materialen kunnen vouwgordijnen zelfs in de badkamer.’

Onze openingstijden:
ma: 13.00-17.30 uur
di t/m vr : 09.00-17.30
za: 09:00-17:00 uur
zo: 12.00-17.00 uur

Vouwgordijnen, mooi in elk interieur

Vouwgordijnen staan mooi in elk interieur. Of dat nu modern, industrieel, romantisch of landelijk is, ze passen bij elke woonstijl. En dat is niet zo heel vreemd; met het enorme aanbod aan stoffen is er altijd wel een variant die mooi staat. Kom ze eens zelf bekijken; in onze grote woonwinkel hebben we wel meer dan 1.250 stoffen, verduisterend en transparant, om vouwgordijnen voor jouw interieur van te laten maken. Bekijk de stoffen en voorbeelden op je gemak bij Vloerplus in Alkmaar Overstad.

Subtiele lichtinval of optimale privacy?

Houd jij van een subtiele lichtinval in huis? Of zoek je juist raamdecoratie waarmee je het binnen echt donker krijgt? Voor beide wensen kunnen wij jou de vouwgordijnen adviseren. Het hangt namelijk allemaal af van de stof die je kiest, en daarin is dus heel veel keus. Kies je bijvoorbeeld voor een transparante stof, dan heb je in huis een mooie lichtfiltering. Wil je echter vouwgordijnen van een verduisterende stof, of laat je de stof van jouw keuze met een verduisterende stof voeren, dan kun je op elk moment van de dag optimale privacy creëren. Handig voor bijvoorbeeld de slaapkamer of kinderkamer omdat je het daar dan ook overdag donker kunt maken. En wist je dat je met een voeringsstof ook de stof beschermt tegen verkleuringen van zonlicht? Zoek je iets voor de ramen aan de zuidzijde van jouw huis of pand? Dan is het slim om de gordijnen te laten voeren.

Gordijnen bij vouwgordijnen

Bij verduisterende vouwgordijnen wil je natuurlijk niet overdag steeds in het donker zitten. Maar om de gordijnen dan helemaal te openen, is ook niet altijd prettig. Kies dan voor top-down, bottom-up-vouwgordijnen. Dan kun je het gordijn op elke hoogte in het raam vastzetten. Bijvoorbeeld op ooghoogte zodat niemand naar binnen kijkt. Of combineer mooie overgordijnen met transparante vouwgordijnen. Als de gordijnen gevoerd zijn met een verduisterende stof heb je de gewenste privacy, werkt het extra isolerend en geluiddempend. Wat de perfecte combinatie is voor jouw interieur? Die helpen wij je te vinden!

Vouwgordijnen reinigen

Zijn de vouwgordijnen van stof, dan kunnen ze ook gemakkelijk gereinigd worden. Laat ze eerst geheel omlaag zakken om de baleinen en verzwaringslat eruit te halen. Dan kan de gordijnstof van het systeem af en kun je het reinigen volgens het wasvoorschrift. Volg daarbij de instructies van het label heel nauwkeurig om krimp te voorkomen. Tenslotte hang je het vochtige gordijn weer terug met het klittenband. Breng direct de baleinen en verzwaringslat weer aan om de stof recht en zonder vouwen te laten drogen. Let op als de stof nog vochtig is, dan mag het vouwgordijn niet opgetrokken worden!

Vouwgordijnen van kwaliteit, bij Vloerplus in Alkmaar

Kies je voor vouwgordijnen bij Vloerplus in Alkmaar, dan kies je voor kwaliteit. Want deze vouwgordijnen zijn zorgvuldig afgewerkt met stevige aluminium baleinen, garens in de kleur van de stof en geblindzoomde zijzomen. En zoek je raamdecoratie voor grote raampartijen? Weet dan dat de techniek waarmee de vouwgordijnen worden opgehaald zo solide is, dat ze geschikt zijn voor ramen tot wel 3,2 meter hoog bij 5 meter breed! Wil je de vouwgordijnen handbediend, dan kunnen ze ook met een sterke rvs-ketting geleverd worden. Natuurlijk is elektrische bediening ook mogelijk.

Persoonlijk advies en vakkundige service bij vouwgordijnen

Vakkundige service vanaf het advies en inmeten tot en met het maken en installeren van de vouwgordijnen, daar kun je op rekenen bij Vloerplus. Wil jij deze mooie raamdecoratie eens zelf zien? Of je laten inspireren over de mogelijkheden bij jou thuis? Kom dan langs in onze woonwinkel. We zijn alle dagen geopend. Zien we je snel?

 

Jouw interieur, onze passie

Ook voor je vloeren en accessoires kun je bij ons slagen.

Vloeren

ook bij Vloerplus