HIER TE KOOP

Aluminium jaloezieën

Aluminium jaloezieën

243

kleuren

Ik adviseer Scala® aluminium jaloezieën voor in de badkamer.

Aluminium Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij MrWoon raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘We maken graag de tijd vrij voor een goed advies. Natuurlijk kunnen we de producten voor je opmeten en plaatsen, geen probleem.’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Aluminium jaloezieën voor elke ruimte en elk raam

Welke ruimte in huis je er ook mee wilt aankleden, aluminium jaloezieën kunnen overal. In vochtige ruimtes, in een industrieel, Scandinavisch of juist minimalistisch interieur en zowel in huizen als op werkplekken. Gewoon, dankzij de strakke uitstraling en de praktische eigenschappen. Eigenlijk is er geen enkele reden om niet voor deze moderne jaloezieën te kiezen!

Jaloezieën voor vochtige ruimtes

Het grootste voordeel van aluminium jaloezieën ten opzichte van de houten variant is natuurlijk het feit dat ze vocht- en schimmelwerend zijn. Deze raamdecoratie doet het dus ook goed in vochtige ruimtes zoals de keuken of de badkamer. De lamellen zelf en de bovenprofiel zullen zelfs op die plekken niet roesten of schimmelen.

Ook voor draaikiepramen

Aluminium jaloezieën zijn niet alleen geschikt voor iedere ruimte maar ook voor bijna iedere raamsituatie. Heb je thuis een draaikiepraam en zoek je hiervoor de juiste raamdecoratie? Dan is dit een uitstekende oplossing. De aluminium jaloezieën worden namelijk ook voor draaikiepramen gemaakt. Ze worden dan met zijgeleiding op het raam bevestigd zodat ze niet kantelen zodra het draaikiepraam opengezet wordt.

Voor privacy of filteren van licht.

Overdag aan het werk of ’s avonds voor de buis, in beide gevallen is zonlicht dat op het scherm komt een storende factor. Met jaloezieën kan dit binnenvallende licht precies goed gefilterd worden, zodat het wel aangenaam licht blijft in de ruimte zonder dat het zonlicht irriteert. En is juist privacy nodig tijdens een gesprek op het werk of ’s avonds thuis? Ook dat kan met deze raambekleding heel goed geregeld worden.

Esthetisch en slim design

Deze jaloezieën zijn van het bekende programma Scala®; perfect functionerende raambekleding in een bijzonder esthetisch design. Elk onderdeel is van aluminium gemaakt en slim doordacht. Zo is het bovenprofiel gesloten zodat stof en vuil er geen vat op heeft en heeft het aan de achterzijde een welving waardoor de kier tussen de bovenste lamel en het bovenprofiel minimaal is. Ook ontbreken de dopjes aan de onderzijde zodat de jaloezie strak op een vensterbank valt. De Scala® bovenbak is er in antraciet, zwart- en wit structuur, geanodiseerd aluminium en geanodiseerd champagne.

Verschillende breedtes

Doordat ze tot op het kleinste detail met zoveel aandacht zijn uitgewerkt, zijn het complete, robuuste jaloezieën die bovendien beschikbaar zijn in heel veel kleuren en heel veel breedtes. En ook verkrijgbaar in verschillende lamelbreedtes; robuust breed voor grote raampartijen of juist subtiel smal voor kleinere ramen. En wordt het met enkel aluminium jaloezieën voor het raam net te kil of te hol in de ruimte? Dan combineer je het met mooie transparante gordijnen voor een sfeervolle touch. De Scala aluminium jaloezieën is er tot wel 4 meter hoog. Wil je een aluminium jaloezie die breder is dan 4 meter? Kies dan voor de Scala® XL7, deze is elektrisch en verkrijgbaar tot wel 7 meter.

Unieke collectie ladderbanden, dé finishing touch

Toppoint heeft een grote collectie ladderbanden. Deze zijn door onze designers ontworpen voor een perfecte afstemming op uw jaloezie en de Toppoint gordijnen. Niet alleen een fraaie combinatie maar ook een betere verduistering. In 12 kleuren in 10, 25 en 38 mm. Ga voor ton-sur-ton of contrasterend. Of kies 1 van de nieuwe kleuren: zilver, brons en koper. Deze kleuren zijn er ook voor het ladderband, helemaal op kleur af te stemmen. Geschikt bij de Scala® jaloezieën met lamellen van 50 mm.

Soepele bediening

Naast de standaard bediening met koord, kunt u ook kiezen voor mono ketting of elektrische bediening.

Mono ketting

De innovatieve mono ketting zorgt voor een lichte en soepele bediening van de Silva® en Scala®jaloezie. 1 chique ketting voor kantelen en optrekken, zonder meerprijs, in diverse bijpassende kleuren.

Aluminium jaloezieën, op maat gemaakt en met deskundig advies

De mooiste jaloezieën zijn natuurlijk op maat gemaakt voor de ramen van jouw huis. De specialist bij jou in de buurt kan dat voor je regelen. En wil je meer weten over aluminium jaloezieën of persoonlijk advies welke het beste in jouw interieur staan? Maak dan een afspraak voor meer informatie. En als je wilt, kan deze lokale specialist ook bij jou de raambekleding inmeten en plaatsen.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon