HIER TE KOOP

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

1483

kleuren

Stoere inrichting? Aluminium lamellen passen hier prima bij.

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Bij de winkel van MrWoon Raamdecoratie ben ik zeer goed geholpen. Thuis advies gekregen en alles keurig ingemeten en opgehangen. Erg blij met het resultaat”.

‘Filter het licht in de badkamer, schuur en andere vochtige ruimtes met een volledig aluminium jaloezie. Geen omkijken meer naar!’

Kom langs!

Kijk hier voor een MrWoon Raamdecoratie winkel in jouw buurt.

Aluminium lamellen, een stoere touch in elk interieur

Aluminium lamellen geven elk interieur een stoere touch. Of het nu gecombineerd is met hout, stof of steen, deze lamellen passen overal. En doordat ze heel praktisch zijn, kunnen ze ook in elke ruimte. Ook als het vochtig is of als de ramen groot of schuin zijn. Wij maken ze op maat en geven advies voor raamdecoratie die past bij de totaalinrichting.

Moeiteloos bij licht en privacy

Aluminium lamellen zijn in gebruik natuurlijk niet veel anders dan die van pvc of stof. Ook hiermee regel je moeiteloos de lichtinval en privacy. Je zet ze open als je ongehinderd naar buiten wilt kijken, iets schuin om het licht te filteren en helemaal dicht als je totale privacy wenst. En moeten de ramen gelapt worden? Dan schuif je ze zo aan de kant.

Gemakkelijk in onderhoud

Aluminium lamellen zijn bijzonder gemakkelijk in onderhoud. Moeten ze schoongemaakt worden dan klik je ze uit de rail, leg je ze op een vlakke ondergrond en met een zeepoplossing en zachte, vochtige doek maak je ze zo weer schoon. Eenmaal zeepvrij en droog hang je ze gemakkelijk weer terug.

Ook voor vochtige ruimtes

Wil je lamellen in een vochtige ruimte hangen, zoals de badkamer of keuken? Dan is dat geen probleem. Deze lamellen zijn heel goed vochtbestendig waardoor het materiaal niet zal roesten of schimmelen..

Transparante aluminium lamellen met gevoerde overgordijnen?

Houd je wel van aluminium lamellen maar wil je toch nog wat meer sfeer in de raambekleding? Of wordt het geluid te hol in de ruimte? Dan combineer je ze met andere raamdecoratie zoals gevoerde overgordijnen. Kies dan voor transparante aluminium lamellen met perforatie zodat het licht doorlaat. Een stijlvolle combinatie met de warmte van de gordijnen die bovendien heel praktisch ook nog het geluid dempt en warmte weer.

Deskundig advies en veel inspiratie voor aluminium lamellen

Aluminium lamellen zijn er in elke gewenst afmeting, ook voor hele grote ramen of de schuine, trapeze, ramen.  Kijk eens bij jouw lokale specialist voor meer inspiratie en vraag gerust om persoonlijk advies. Ze helpen je graag de juiste lamellen uit te zoeken, in te meten en zorgen dat de op maat gemaakte lamellen netjes geïnstalleerd worden.

 

Jouw interieur, onze passie

Ook in vloer, wand, meubels en accessoires hebben wij een ruime keuze.

Vloeren

ook bij MrWoon