HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Aluminium lamellen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Aluminium lamellen

Aluminium lamellen

120

kleuren

Aluminium lamellen passen perfect in een stoere inrichting!

Aluminium lamellen die wil je eerst eens bewonderen!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘De aluminium lamellen van Toppoint zijn ideaal voor in vochtige ruimtes.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Aluminium lamellen: strakke raamdecoratie

Aluminium lamellen? Dat is echt strakke raamdecoratie die ook nog eens heel robuust is. In onze woonwinkel in Beesd hebben we de kwalitatieve aluminium lamellen uit de Toppoint-collectie. Kom bij ons langs in Beesd en we laten je deze mooie lamellen zien en vertellen je graag over de vele voordelen ervan. Je vindt ons aan Homburg 44, direct onderaan afrit 14 van de A2.

100% aluminium, geschikt voor vochtige ruimtes

Deze lamellen zijn van 100% aluminium. Hierdoor zijn ze heel sterk en robuust. Ze zullen dus geen last hebben van vocht, niet gaan schimmelen en ook niet gaan roesten. Zoek je strakke raamdecoratie voor een vochtige ruimte zoals de keuken of badkamer? Dan zijn deze aluminium lamellen zeker een goede optie.

Lichtinval en privacy naar wens

Natuurlijk regel je ook bij deze lamellen de lichtinval en privacy precies zoals jij dat wenst. Openen, sluiten of kantelen? Het kan allemaal in een handomdraai. Of met een druk op de knop, want deze lamellen zijn ook elektrisch bedienbaar te maken. En weet je dat ze ook een handige raamwasfunctie hebben? Daarmee maak je de ramen geheel vrij met slechts één klik. Je haalt de lamellen dan uit de rails, bijvoorbeeld om de ramen te lappen. Deze functie is bij alle afmetingen behalve bij de breedste, van 250 mm.

Makkelijk in onderhoud

Met aluminium lamellen is het onderhoud van de raamdecoratie echt heel makkelijk. Klik ze uit de rails, maak ze schoon met een zachte, vochtige doek en hang ze terug nadat je ze gedroogd hebt. Let wel op dat deze lamellen tijdens het schoonmaken op een vlakke ondergrond liggen.

Ook bij afwijkende vormen of heel grote ramen

Zoek jij voor ramen met een afwijkende vorm, raamdecoratie? Ook dan kunnen we deze aluminium lamellen voor jou op maat laten maken. Voor hele grote ramen is dat sowieso geen probleem; ze zijn er tot een breedte van wel 6 meter. Jij kiest daarbij de lamelbreedte en je hebt daarin de keus uit meerdere breedtes, van 52 tot 250 mm. In het algemeen staan brede lamellen het mooist in grote, brede ramen. Maar wat het beste past bij jouw interieur? Daar adviseren wij je graag persoonlijk in. Kom dus gerust eens langs, we staan voor je klaar!

Combinaties met aluminium lamellen

Aluminium lamellen combineren heel goed met andere materiaalsoorten. Zoals houten elementen in je interieur, dat geeft een spannend en sfeervol contrast bij deze lamellen. Of hang ze op bij een interieur met een betonnen vloer voor een industrieel effect. En match je ze met stoffen overgordijnen of in-betweens? Dan geeft dat meer sfeer en een zacht contrast. Kun jij wel wat wooninspiratie gebruiken? Dan ben je altijd welkom bij woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Kwaliteit en service bij de woonwinkel in Beesd

Onze vakmensen staan garant voor kwaliteit en service. Kom dus eens langs voor persoonlijk advies voor jouw interieur. Hakkert vloer- en raamdecoratie is geopend van dinsdag tot en met vrijdag en voor de deur is genoeg parkeerruimte.

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat

Meetservice