HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

Iso Plissé® gordijnen

157

kleuren

Iso Plissé® gordijnen, perfect samen met EasyClick.

Iso Plissé® gordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

Lichtdoorlatende Iso Plissé® gordijnen

Verduisterende Iso Plissé® gordijnen

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Iso Plissé® gordijnen kunnen in of op het kozijn, aan het plafond en dus overal geplaatst worden. Niet schroeven of boren? Dat kan in combinatie met EasyClick.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Iso Plissé® gordijnen: energiebesparing met raamdecoratie

Iso Plissé® gordijnen is energiebesparende raamdecoratie die ook nog eens heel erg stijlvol is én bij vrijwel elk type raam past. De Iso Plissé® gordijnen vallen op door hun bijzondere honingraatstructuur. Kies je voor deze raamdecoratie, dan heb je comfort en luxe ineen! Kom langs bij onze woonwinkel: Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. We laten je de vele varianten graag persoonlijk zien.

Bespaar energie tot wel 25%

Met Iso Plissé® gordijnen bespaar je energie, tot wel 25%! Dat deze raamdecoratie energiebesparend is, komt door de unieke honingraatstructuur. De Iso Plissé® gordijnen bestaan daardoor uit twee lagen gordijnstof. Daartussen blijft de lucht stilstaan en juist die luchtlaag werkt als een buffer voor het raam. Zo voorkom je met de Iso Plissé® gordijnen dat de warmte uit huis ontsnapt en de kou naar binnen komt. Eigenlijk zijn de Iso Plissé® gordijnen een stijlvolle isolatielaag voor de ramen!

Combineer Iso Plissé® gordijnen met gordijnen

Wil je nog meer energie besparen? Of gewoon nog meer sfeer in huis? Dan combineer je de Iso Plissé® gordijnen met gordijnen. Zo’n dubbele laag raamdecoratie staat heel mooi en is dus heel praktisch. Omdat je daarmee altijd voor elk moment van de dag het licht of de privacy naar wens kunt regelen. En ook nog meer warmte in huis houdt. Met heel veel soorten gordijnstoffen zijn veel combinaties mogelijk. Kom langs en ons team helpt je de mooiste combinatie in raamdecoratie te vinden voor jouw interieur.

Heel veel voordelen

Behalve isolerend zijn Iso Plissé® gordijnen ook stof- en warmtewerend en antistatisch. Hierdoor blijven ze langer mooi. En heb je raamdecoratie nodig voor een raam in een aparte vorm? Dan is de kans groot dat je met een Iso Plissé® gordijnen een passende oplossing vindt. Qua stofsoorten kun je kiezen van transparant tot verduisterend en als je wilt, zorgen we ervoor dat ze elektrisch bedienbaar zijn via een app of afstandsbediening.

Mooi licht in huis en bij de thuiswerkplek

Of je nu gewoon graag in de huiskamer of keuken zit, of veel werkt vanaf je thuiswerkplek, het is altijd fijn als je kunt genieten van mooi licht. En als bij de werkplek het licht niet te fel is. De Iso Plissé® gordijnen die je in onze woonwinkel vindt, zorgen daar zeker voor. Ze voldoen namelijk aan de Europese richtlijnen voor lichttransmissie. Die geven aan hoeveel licht door het raam mag schijnen. Dat betekent dat de Iso Plissé® gordijnen niet meer dan de toegestane hoeveelheid licht doorlaten, in je huis en bij je thuiswerkplek.

Iso Plissé® gordijnen voor elk raam

Met zoveel soorten ramen is het fijn als je raamdecoratie hebt die op maat gemaakt kan worden. En dat kan met Iso Plissé® gordijnen. Koepelramen, halfronde ramen, trapezeramen of gewoon rechthoekig, voor elk raam is er een passende Iso Plissé® gordijnen. Ook als de ramen schuin zijn, zoals dakramen of een draaikiepraam, passen ze perfect. En wij zorgen ervoor dat ze ook perfect gemonteerd worden. Voor de ramen met smalle glaslijsten kan dat trouwens heel goed met EasyClick. Dat is een handig boor- en schroefvrij montagesysteem waarmee de raamdecoratie strak in het raam wordt bevestigd. Zo hangt het altijd mooi terwijl je het er ook heel gemakkelijk uit haalt. Wil je hier meer over weten? Kom dan langs en onze vakmensen vertellen je er alles over.

Gemak met Iso Plissé® gordijnen

Met Iso Plissé® gordijnen heb je moderne raamdecoratie in huis met volop gemak. Zo kan de bediening ervan net zo gemaakt worden als jij dat wilt; met een handgreep, het kindveilige SmartCord®, een bedieningsstok of elektrisch. Ook in de montage heb je veel keus. Dat kan dus met EasyClick, maar ook met zijgeleiding, klemsteunen of TruFit® als EasyClick niet mogelijk is. Met dat laatste worden zijprofielen op de ruit geplakt waarop de 25 mm Iso Plissé® gordijnen bevestigd kunnen worden. Welke manier van monteren of bedienen het beste past bij jouw interieur? Daar adviseren wij je het liefst persoonlijk in. Kom dus naar onze woonwinkel voor interieuradvies op maat.

Maatwerk

Natuurlijk kun je bij ons rekenen op maatwerk, en dus laten we ook de Iso Plissé® gordijnen voor jou op maat maken. Er is daarin veel mogelijk. Zoals een top-down, bottom-up uitvoering waarbij je de raamdecoratie op elke hoogte in het kozijn kunt vastzetten. Of kies de unieke Day & Night Iso Plissé® gordijnen. Daarmee heb je in een raamproduct, twee soorten gordijnstof. Een voor overdag én een voor de avond en nacht.

Iso Plissé® gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

De Iso Plissé® gordijnen die het mooiste staan in jouw interieur? Die vind je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. Kom langs voor persoonlijk en vakkundig advies dat wordt afgestemd op jouw woonstijl en woonwensen. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag en je kunt voor de deur parkeren. Je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2.

“Alles voor jouw interieur.”

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.