HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

EasyClick® bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

EasyClick®

EasyClick®

150

kleuren

Niet meer boren of schroeven met ons makkelijk te plaatsen EasyClick® systeem.

EasyClick® verkopen wij niet online, dat wil je eerst gezien hebben!

'Combineer met de eindeloze soorten en kleuren plissé, Iso Plissé® en aluminium jaloezieën'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Het EasyClick® systeem kan op houten, aluminium of kunststof kozijnen geplaatst worden. Kies voor aluminium jaloezieën, plissé gordijnen of Iso Plissé®.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Raamdecoratie strak monteren met EasyClick®

EasyClick® is een handig montagesysteem waarmee je raamdecoratie gemakkelijk en strak in het kozijn plaatst. Zonder dat je daarin moet boren of schroeven! Met EasyClick® blijft elk kozijn mooi en hangt de raamdecoratie altijd goed en strak. EasyClick® kan geplaatst worden in houten, aluminium en kunststof kozijnen en is er voor plisségordijnen, Iso Plissé® en jaloezieën. Bezoek onze woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. We laten je dit systeem graag zelf zien.

Makkelijk monteren

Zoals de naam al zegt, is het monteren van raamdecoratie met EasyClick® echt heel gemakkelijk. De bevestiging gaat met klittenband of magneetband, dat wordt op de kozijnen geplakt. Vervolgens wordt het aluminium frame er tegenaan geklikt. En eruit halen is net zo simpel; pak het vast met beide handen en je tilt het zo uit het kozijn. De raamdecoratie zit al in het frame waardoor je met slechts één beweging het hele raam vrijmaakt. Het frame zelf is stevig maar heel licht. Je kunt het dus eenvoudig tillen terwijl het wel mooi blijft. En, de kozijnen blijven onbeschadigd.

Voordelen met EasyClick®

Het montagesysteem EasyClick® heeft veel voordelen. Allereerst natuurlijk is het een voordeel dat de kozijnen mooi blijven doordat je er niet in hoeft te boren of te schroeven. Maar ook is het heel handig dat dit frame zo universeel is; het past in vrijwel elk type kozijn en elk soort raam. Vooral bij draaikiepramen is dat heel prettig. Die ramen hebben smalle glaslijsten waar EasyClick® perfect in past. En staat het raam schuin omdat het bijvoorbeeld geopend is, dan blijft de raamdecoratie dankzij EasyClick® er altijd strak in zitten. De gordijnen of jaloezieën zullen dus niet los naar beneden bungelen. Verder is EasyClick® mooi af te stemmen op jouw interieur doordat het leverbaar is in meerdere RAL-kleuren. En omdat er geen loszittende koorden of kettingen bij gebruikt worden, is het ook kindveilig.

Voor jaloezieën, Iso Plissé® en plisségordijnen

EasyClick is een montagesysteem voor jaloezieën, Iso Plissé® en plisségordijnen. De aluminium jaloezieën bedien je met een tuimelstang en transparante handgreep. De Iso Plissé® en plissés kunnen in vrijwel elke uitvoering in dit handige montagesysteem geleverd worden, zolang de lamelbreedte maar 25 mm is. Dit geldt overigens ook voor de jaloezieën.

EasyClick® bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Wil jij ook een mooie bevestiging van jouw raamdecoratie zonder dat je kozijnen beschadigd raken? Dan hebben wij daarvoor de oplossing met EasyClick®. Het montagesysteem voor elk interieur. Je kan EasyClick altijd bij ons bekijken. Onze vakmensen zijn er om jou hier meer over te vertellen en kunnen meteen bekijken of dit systeem ook geschikt is voor jouw woning. En heb je er vragen over? Dan staan we natuurlijk ook voor je klaar. Je vindt onze woonwinkel Hakkert vloer- en raamdecoratie aan de Homburg 44c in Beesd. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag. Neem de afrit 14 van de A2 en je rijdt recht op ons af.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.