HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Gordijnen

Gordijnen

1483

kleuren

Voor elk interieur zijn er stijlvolle gordijnen op maat.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je voelen!

'De structuren, de lichtdoorlatendheid en de aaibaarheid.'

In-between gordijnen

Overgordijnen

Versus® gordijnen

Sharp Wave® gordijnen

Verduisterende gordijnen

Transparante gordijnen

Klantervaring

“Een goed bedrijf er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie”

‘Zoek je een oplossing voor jouw lichtinval? Ik adviseer je graag hierover. Samen maken we de beste keus!’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

“Alles voor jouw interieur”

Inbetween Lana

Inbetween Lana

Shabby Velvet

Inbetween Royal

Inbetween Lana

Kashmir

Donegal

Piramide

Monarch

Inbetween Royal

Marsa

Gordijnen

Met gordijnen creëer je direct meer sfeer in huis. En de gordijnen die het beste passen bij jouw interieur, die vind je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie. Wij hebben in onze woonwinkel vlakbij Utrecht en langs de A2, een ruime collectie mooie gordijnen van het kwaliteitsmerk Toppoint. Met vakmensen en altijd persoonlijke aandacht, helpen wij je daaruit een keus te maken. Kom snel eens langs. We staan voor je klaar van dinsdag tot en met vrijdag.

Gordijnen voor elke woonstijl

Met een collectie van meer dan 1.500 verschillende gordijnstoffen hebben wij gordijnen voor elke woonstijl. Zoek jij iets voor jouw moderne, industriële of juist klassieke of retro interieur? Dan nodigen wij je uit om bij ons langs te komen voor heel veel wooninspiratie en heel veel keuze. Want naast de vele stofsoorten, kleuren en dessins hebben we ook een divers aanbod in soorten gordijnen. Van transparante gordijnen en in-betweens tot verduisterende gordijnen, overgordijnen en de innovatieve Sharp Wave® of het Versus® gordijn. Onze woonwinkel is meer dan compleet, je vindt hier dan ook alles voor jouw woning.

Beter isoleren met gordijnen

Met gordijnen voor de ramen wordt het meteen een stuk comfortabeler in huis. Via de ramen kun je namelijk tot wel 50% van de warmte verliezen, maar hang gordijnen voor de ramen en dat warmteverlies beperk je direct. Met gordijnen kun je dus beter isoleren waardoor je ook energie bespaart. En kies je voor een dikkere gordijnstof? Dan isoleert het nog beter. Bezoek onze woonwinkel en wij laten je graag de vele mooie, dikke gordijnstoffen zien. Zoals de velours overgordijnen. Heb jij een voorkeur voor een andere stof, die niet zo heel dik is maar wil je wel een isolerend gordijn? Dan laten wij daarvan een gevoerd gordijn maken. Met gordijnen voor de ramen zorg je dus niet alleen voor meer sfeer, maar ook voor een lagere energierekening.

Geluiddempend

De akoestiek binnen wordt al snel veel beter als je daar gordijnen ophangt. Zeker met een dikkere gordijnstof, want die is nog meer geluiddempend. Wil jij wel een prettige akoestiek in jouw interieur maar liever niet een te dikke gordijnstof? Kies dan voor twee lagen raamdecoratie. Zoals een dubbele laag gordijnen. Dat zorgt voor een fijne akoestiek, isoleert ook goed en werkt sfeerverhogend. Welke combinatie in raamdecoratie het mooiste staat in jouw interieur, daar helpen wij je bij. Met persoonlijk interieuradvies en een ruime collectie van kwalitatieve gordijnen.

Verduisteren met gordijnen

Met gordijnen in huis kun je natuurlijk ook verduisteren. Als de gordijnstof daar tenminste geschikt voor is. Wij hebben veel verduisterende gordijnstoffen. Maar vind je daar niets tussen? Dan kunnen we andere gordijnstoffen voeren met speciale voeringstof. Zodat ook die gordijnstof verduisterend wordt. Wij zorgen dat voor de voeringstof altijd de juiste variant gebruikt wordt. We letten er daarbij onder meer op dat het dezelfde krimptolerantie heeft zodat de stof gereinigd kan worden. En wil je wel verduisterende raamdecoratie maar ook overdag mooi licht in huis? Mogen wij je dan de nieuwe Versus® raamdecoratie laten zien? Dat is een uniek 2-in-1 wavegordijn bestaande uit transparante gordijnstof met verduisterende lamellen.

Gordijnen voor jouw interieur, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

De gordijnen voor jouw interieur, die vind je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. Je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2. Kom langs voor wooninspiratie, hoge kwaliteit in raamdecoratie en vakmensen die zowel adviseren, inmeten als de montage verzorgen. Zien we je snel? We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Caliz

Gardens

Lise

Perform

Piquet Small

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.