HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Hordeuren bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Hordeuren

36

combinaties

Ik adviseer een plissé horgordijn als mooie oplossing bij schuifdeuren.

Klantervaring

“Goed verkooppunt voor kwalitatief hoogwaardige producten. Het personeel is behulpzaam en vriendelijk en neemt de tijd voor je om naar je wensen te luisteren en goed te adviseren.

‘Opmeten lastig? Maak een afspraak en wij nemen dit graag voor je uit handen.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Hordeur voor elke deur, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Voor elke buitendeur hebben wij de juiste hordeur. Ook als je huisdieren hebt of kinderen die de hordeur vergeten dicht te doen, of er bijna doorheen dreigen te rennen. En heb je last van hooikoorts? Dan zorgen wij ervoor dat de hordeur met pollenwerend horrengaas wordt gemaakt. Je kunt dus altijd voor de hordeur van jouw woning en jouw woonsituatie bij ons terecht; Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd.

Plisséhordeur: strak en sterk

De plisséhordeur is zowel strak als sterk. En ook nog eens heel mooi en handig. Deze hordeur heeft een strak design en past in elke deuropening. Ook in grote deuropeningen zoals bij een dubbele deur of schuifpui. De plisséhordeur is gemaakt van geplisseerd horrengaas waardoor het ook heel gemakkelijk in gebruik is. Je schuift de hor zo opzij en het blijft dan staan zonder weer in te klappen. Door de plissés is deze hordeur heel sterk. En het frame kan in wel 12 RAL-kleuren geleverd worden zodat je het mooi kunt laten aansluiten bij jouw interieur. De designversie van de plisséhordeur is de Novus®. Een heel lichte maar ook heel sterke hordeur die gemakkelijk te bedienen is, een lage ondergeleider heeft en dus rolstoelvriendelijk is. En door de gesloten cassette en geïntegreerde greeplijst ook lang mooi blijft en een strak design heeft.

Pendelhordeur: opent naar twee kanten

Met kinderen of huisdieren in huis, blijft de hordeur nogal eens open staan. En dat is bij een hor niet handig! Gelukkig kun je dit makkelijk voorkomen; met de pendelhordeur. Die gaat altijd weer vanzelf dicht. Ook opent deze hordeur naar twee kanten. En dat is weer heel handig voor iedereen die snel naar binnen of buiten rent. Heb je huisdieren? Dan raden we je aan om de pendelhordeur te voorzien van het horrengaas Petscreen. Dat is tot wel 7x zo sterk waardoor het niet zo snel stuk zal gaan door de scherpe nagels van je hond of kat.

Scharnierende hordeur: sluit vanzelf

De scharnierende hordeur is een hordeur die lijkt op een gewone deur, maar dan gemaakt van horrengaas. Deze hordeur opent naar één kant maar sluit weer vanzelf. Heel makkelijk dus en je hebt hiermee geen last van een hordeur die open blijft. Ook deze hordeur laten we op maat maken met het horrengaas dat past bij jouw situatie. Dus met pollenwerend, extra transparant of juist het extra sterke Petscreen horrengaas. Wil je het gewone horrengaas in deze hordeur? Dan kan dat natuurlijk ook. Dat gaas is er in zwart en grijs.

Schuifhordeur, bij dubbele deuren of in schuifpuien

Een deuropening bij een dubbele deur of in een schuifpui is veel groter. Speciaal voor die grote deuropeningen hebben we de schuifhordeur. Die past daar prima in. Ook deze schuifhordeur laten we netjes op maat maken. De maximale afmetingen van een enkele schuifhordeur zijn 2 x 3 meter (bxh). Voor nog grotere deuropeningen plaatsen we twee schuifdeuren naast elkaar. Die sluit dan in het midden en is zo een mooie oplossing voor deuropeningen tot wel 4 meter breed. Ook de schuifhordeur kunnen we afwerken met horrengaas naar keuze.

Goed ventileren met een hordeur

Met een hordeur kun je het binnen goed ventileren zonder dat insecten of pollen ook binnenkomen. Alleen frisse lucht in huis, dat kan met de verschillende hordeuren in ons assortiment. Al deze hordeuren zijn van het kwalitatieve merk Toppoint en worden door ons op maat afgeleverd. Hiervoor meten onze eigen mensen het eerst zorgvuldig in waarna we ervoor zorgen dat het ook netjes gemonteerd wordt.

Hordeuren in Beesd, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Voor maatwerk en vakmanschap in hordeuren staan onze mensen voor je klaar bij de woonwinkel van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Bezoek ons tijdens onze openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag en we laten je de vele mogelijkheden graag zien.

“Alles voor jouw interieur.”

Schuifhordeur

Plissé hordeur

enkel en dubbel te plaatsen

Pendelhordeur

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.