HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Horren bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Horren

Horren

752

combinaties

Hooikoorts? Kies voor raamhorren met pollenwerend gaas.

Hordeuren

Raamhorren

Novus® plisséhordeuren

Klantervaring

“Altijd als de bomen in bloei zijn heb ik last van hooikoorts. Gelukkig is slapen geen probleem dankzij  raamhorren met pollenwerend gaas.”

‘Voor elk raam of elke deur is er een hor beschikbaar. Laat je informeren, kom langs in onze showroom.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Horren bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Met horren in de ramen en deuropeningen heb je wel frisse lucht in huis maar geen insecten of pollen. Wij laten daarvoor perfect passende horren op maat maken met een horrengaas dat past bij jouw woonsituatie en persoonlijke wensen. Kom langs bij de woonwinkel van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Hier vind ook jij de juiste hor voor jouw ramen en deuren.

Ventileren zonder insecten of pollen

Goed ventileren is belangrijk voor een gezond binnenklimaat. Maar het is ook prettig omdat je daarmee in huis kunt genieten van de frisse buitenlucht. Alleen, je wil natuurlijk binnen geen insecten of kriebelende pollen als je last hebt van hooikoorts. Daarom laat je horren op maat maken. Wij regelen dat voor je. Met een ruim assortiment van hoge kwaliteit horren en veel keus in horrengaas vind je bij ons altijd de beste oplossing voor jouw situatie. Met persoonlijk advies, inmeten en montage door onze eigen vakmensen.

Hooikoorts? Kies voor de juiste horren!

Heb jij last van hooikoorts? Kies dan voor de juiste horren in jouw ramen en deuren! Of eigenlijk, kies voor horren met het juiste horrengaas. Wij hebben speciaal pollenwerend horrengaas dat 90% tot wel 99% van alle pollen buitenhoudt. Afhankelijk van welk type gaas je kiest. Zo kun je binnen toch genieten van het mooie voorjaarsweer zonder dat je last hebt van het gekriebel en genies door een pollenallergie.

Horrengaas naar keuze

Perfect passende horren betekent natuurlijk dat we de horren precies passend maken voor de ramen en deuren. Logisch, want een hor die niet goed aansluit, heeft niet veel effect. Maar het betekent ook dat het horrengaas past bij jouw wensen. Wij hebben daarvoor een aantal soorten horrengaas:

Petscreen horrengaas; handig bij huisdieren. Dit horrengaas is wel zeven keer sterker dan normaal horrengaas en is dus bestand tegen de scherpe nagels van een hond of kat.

Transpatec® horrengaas; dit hightech horrengaas ventileert tot wel 80% beter en is gemaakt van heel dun gaas waardoor het bijna onzichtbaar is. Dit gaas is duurzaam, scheurvast en zelfreinigend.

Pollenwerend horrengaas: het ideale horrengaas voor iedereen met hooikoorts. Dit gaas houdt de pollen buiten terwijl het wel goed ventileert. Er zijn twee soorten pollenwerend horrengaas waarbij de een 90% en de ander 99% van alle pollen tegenhoudt.

Standaard horrengaas: het bekende horrengaas dat gemaakt is van glasvezel en voorzien van een pvc coating. Dit horrengaas is geschikt voor elke hor en kan geleverd worden in grijs of zwart.

Maatwerk in raamhorren en hordeuren

Wij leveren kwaliteit, en dat doen we ook in de raamhorren en hordeuren die we onze klanten verkopen. Met maatwerk zorgen we ervoor dat ze perfect passend zijn, ook als het een raam of deur betreft met een afwijkend formaat. En ben jij op zoek naar een hor voor een draaikiepraam, een heel grote deur of schuifpui? Ook dan kun je bij ons terecht.

Horren, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Voor horren in de ramen en deuren van jouw huis ga je naar Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. De vakmensen van ons team staan voor je klaar. Wij helpen je met persoonlijk advies, zorgen dat het nauwkeurig ingemeten wordt en verzorgen de montage met onze eigen mensen. Kom langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

vaste haak montage

verende haak montage

klemmontage

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.