HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

In-between gordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

In-between gordijnen

In-between gordijnen

1483

kleuren

Met foto's van jouw inrichting geef ik je het beste advies.

In-between gordijnen verkopen wij niet online, die wil je zien!

'De mate van lichtflitering, de textuur. De elegante dessins.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er wordt netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Wij zorgen altijd dat de nieuwste collecties aanwezig zijn zodat je zeker de keuze hebt uit de nieuwste raamdecoratie.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

“Alles voor jouw interieur.”

Inbetween Lana

Inbetween Cotton FR

Florie

brandvertragend

Versus®

Transparant en verduisterend in één!

Loux

Inbetween Cotton FR

Inbetween Etoffe

Alle afgebeelde raamdecoratie is van het merk Toppoint

In-betweens voor een prachtige lichtinval

Met in-betweens heb je de perfecte combinatie van privacy en licht in huis. Deze raamdecoratie zorgt voor een prachtige lichtinval terwijl je er overdag niet doorheen kunt kijken. Wil jij ook mooi gefilterd licht en mooie raamdecoratie die perfect past bij jouw interieur? Bezoek dan onze woonwinkel: Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. Een team van vakmensen staat van dinsdag tot en met vrijdag voor je klaar om je persoonlijk te adviseren en het van inmeten tot en met montage perfect voor je te regelen.

Blikdichte raamdecoratie met deze vitrage of in-betweens

In-betweens, of door sommigen vitrage genoemd, is een blikdichte raamdecoratie. Ofwel gordijnen die voor een prachtig diffuus licht in huis zorgen en daarmee de sfeer in elk interieur verhogen. In onze collectie in-betweens van Toppoint hebben we heel veel keus in kleuren en dessins. Wil je snel een andere sfeer of stijl in huis? Dan regel je dat heel gemakkelijk met deze mooie raamdecoratie.

Mooi met gordijnen

Doordat je ’s avonds zo door de in-betweens naar binnen kunt kijken, is het voor de privacy beter om ze te combineren met een verduisterend raamproduct. Zoals gevoerde gordijnen of overgordijnen. Ook daarin hebben we heel veel keus in onze collectie en onze vakmensen helpen je graag de mooiste combinatie samen te stellen die past bij jouw woonstijl. Wil je liever een multifunctioneel raamproduct? Dan laten we je graag het Versus® gordijn van Toppoint zien. Dat is een 2-in-1 wavegordijn dat ook het licht heel mooi filtert maar in gesloten stand de ruimte verduistert.

Ruime collectie in-betweens

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie hebben we een ruime collectie aan in-betweens. Met veel verschillende stoffen die variëren in kleur, dessin, structuur en materiaal is er altijd wel iets dat bij jou past. Zo zijn er natuurlijk veel uni-stoffen in mooie basic en trendkleuren. Maar ook veel glanzende stoffen, grove weefsels, gordijnstoffen van natuurlijke materialen zoals linnen, katoen en wol. En in-betweens met prints die bedrukt of geweven zijn. En in al dat aanbod zijn er ook nog brandvertragende in-betweens. Wil je dus echt iets te kiezen hebben voor jouw blikdichte raamdecoratie? Dan kom je naar Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd!

Vind de in-betweens voor jouw interieur bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Bezoek onze woonwinkel in Beesd voor volop wooninspiratie, service en altijd persoonlijk interieuradvies. Met veel kennis van zaken en oog voor jouw wensen helpen we jou de in-betweens te vinden voor jouw interieur. Kom dus snel langs, je vindt ons direct onderaan afrit 14 van de A2, vlakbij Utrecht. Voor de deur kun je parkeren.

Caliz

Moved

Banda

Bezoek onze showroom

Advies op maat

Perform