HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Iso Reflex® lamellen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Iso Reflex® lamellen

Iso Reflex® lamellen

15

kleuren

'Geluiddempend, strak, sfeervol, reflecterend & isolerend!'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

Eigen huisstijl of passende kleur in een project? Vanaf 20m2 is Iso Reflex in elke kleur vilt mogelijk op aanvraag.

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Isolerend, geluiddempend én reflecterend

Iso Reflex®: aluminium lamellen met vilt

Aluminium lamellen met een toplaag van 100% natuurlijk vilt, dat is Iso Reflex®. Raamdecoratie die zowel sfeervol als strak is, goed isoleert, zonlicht perfect reflecteert en zorgt voor een aangenaam geluid in de ruimte. Een innovatief raamproduct van Toppoint dat we natuurlijk ook in onze woonwinkel in Beesd verkopen: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Combinatie van materialen

Iso Reflex® lamellen zijn innovatief en uniek door de combinatie van materialen. Een zachte toplaag van natuurlijk vilt op het staalharde aluminium. Doordat de lamellen van aluminium gemaakt zijn, is de techniek van hoge kwaliteit en blijft het het soepel functioneren. Het zachte vilt zorgt voor een aangename sfeer. En juist door dit bijzondere contrast staan deze lamellen mooi bij elke woonstijl en in elk interieur.

De voordelen van vilt

Doordat op de Iso Reflex® lamellen een toplaag van vilt zit, hebben deze lamellen nog meer voordelen. Want behalve dat ze de uitstraling in huis sfeervoller maken, zorgen ze ook voor een uitstekende geluidsdemping. Daarnaast isoleren ze beter dan lamellen zonder deze toplaag. En ze voorkomen vervelende schitteringen als het licht naar binnen schijnt. Het vilt reflecteert het licht namelijk. Ook zijn deze Iso Reflex® lamellen door het gebruik van aluminium en vilt, brandvertragend.

Kleurenopties

De Iso Reflex® lamellen zijn leverbaar in een aantal kleurenopties. Zo kun je voor de lamellen zelf kiezen uit vier verschillende kleuren. Het vilt dat op de lamellen zit, is er in drie kleuren. Deze kleuren zijn in elke combinatie samen te stellen. Kies dus wat het beste past bij jouw interieur en als je dat niet weet, dan zijn wij er om je daarin te adviseren.

Design

De rails bij de Iso Reflex® lamellen zijn een designelement dat standaard geleverd wordt in wit structuur, zwart structuur of grijs. Alle onderdelen zijn kleurgecoördineerd. Dat betekent dat alles in kleur op elkaar is afgestemd. Hierdoor is deze raamdecoratie een stijlvol en rustig element in jouw interieur. Voor de bedieningsketting kun je kiezen uit chique metaal in drie kleuren, of voor kunststof, dat is er in vier kleuren.

Ontdek de innovatieve Iso Reflex® lamellen zelf, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Bezoek onze woonwinkel in Beesd en we laten jou de innovatieve Iso Reflex® lamellen zelf zien! Hier vind je volop wooninspiratie over hoe je dit bijzondere raamproduct ook in jouw interieur kunt toepassen. En wil je er meer over weten? Dan staat ons team van vakmensen voor je klaar om je er alles over te vertellen. Kom dus snel eens langs. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Vilt, helemaal van nu

“Alles voor jouw interieur.”

 

'Rails en bediening, details matter'

Dé keus van onze interieurstylist

'Kleuren passend bij jouw interieur'