HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

Jaloezieën

250

kleuren

Ideale combinatie: jaloezieën en gordijnen!

Jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Houten jaloezieën

Aluminium jaloezieën

Gratis inspiratie magazine


Klantervaring

“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed.”

‘Voor iedere ruimte is er een jaloezie. Jaloezieën zijn tijdloos, mooi, filteren perfect het licht en de keus in materialen en kleuren is oneindig.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Jaloezieën, multifunctionele raambekleding

Jaloezieën zijn mooi en multifunctioneel, de perfecte raambekleding dus voor elk interieur. Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd laten we je graag zien welke jaloezieën het beste passen bij jouw huis en jouw woonwensen. Bezoek ons voor persoonlijk en vakkundig advies voor jouw interieur. Je vindt ons op Homburg 44c in Beesd.

Voor elke kamer en elk raam

In de huiskamer, keuken, hal, slaapkamer of werkkamer… Voor elke kamer en voor elk raam hebben wij jaloezieën. Mooi, van hoge kwaliteit en zowel in hout, aluminium als een XL-versie. Er zijn dus altijd jaloezieën voor jouw interieurstijl. De aluminium jaloezieën die wij verkopen zijn van Scala®. Zij maken hoogwaardige jaloezieën, geheel van aluminium waardoor ze uiterst sterk en robuust zijn. Je kunt ze bijvoorbeeld prima in een vochtige ruimtes ophangen. De houten jaloezieën zijn van het merk Silva®. Heel sfeervol en net zo kwalitatief. Deze zijn geschikt voor alle andere ruimtes in huis.

Kies jouw licht en privacy

Het fijne van jaloezieën is dat je in een handomdraai regelt of je het licht naar binnen laat schijnen, of dat je juist kiest voor privacy. Gewoon, door ze net zover te kantelen als jij dat wilt. Zo heb je overdag mooi gefilterd licht in huis en geniet je ’s avonds van maximale privacy. En werk je thuis? Dan wil je natuurlijk geen last hebben van het licht dat op je beeldscherm schijnt. Terwijl je op een mooie dag juist wel van het daglicht in huis wilt genieten. Met deze jaloezieën bepaal je dit allemaal gewoon zelf. In een handomdraai of met een druk op de knop. Want als jij dat handig vindt, dat laten wij de jaloezieën elektrisch bedienbaar maken.

Combinaties van jaloezieën met gordijnen

Weet je dat je ook jaloezieën heel goed en mooi combineert met gordijnen? In onze woonwinkel in Beesd hebben we ook daar veel keus in; van mooie in-betweens tot gevoerde en verduisterende gordijnen. Met de juiste gordijnstof in combinatie met aluminium of houten jaloezieën, benadruk je jouw woonstijl. Weet je niet zeker wat mooi staat bij jou thuis? Vraag het ons. Wij kennen ons assortiment als geen ander en hebben jarenlange ervaring. En daar profiteer jij ook van als je bij Hakkert vloer- en raamdecoratie voor jouw nieuwe raamdecoratie komt kijken!

Jaloezieën op maat gemaakt

Jaloezieën zijn heel veelzijdig en kunnen dus geheel naar wens voor jouw interieur op maat gemaakt worden. We kunnen ze bijvoorbeeld laten afwerken met een ladderband. Die zijn er in meerdere kleuren en breedtes, om bijvoorbeeld ook mooi te matchen met gordijnen. En ben je op zoek naar jaloezieën voor een heel groot of breed raam? Dan laten we je graag de mogelijkheden zien van de Scala® XL7, dat zijn jaloezieën van bijna 7 meter breed!

Gemakkelijk schoon

Het schoonmaken van jaloezieën is heel gemakkelijk. Zet de lamellen open en je verwijdert het stof met een plumeau, duster, droge doek of voorzichtig met een passend opzetstuk van de stofzuiger. En zitten er vlekken op? Dan verwijder je die met een vochtige doek. Zo houd je de jaloezieën heel lang mooi!

Vind de jaloezieën voor jouw interieur bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd

Voor de mooiste jaloezieën voor jouw interieur bezoek je onze woonwinkel aan de rand van Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Je vindt ons onderaan afrit 14, Beesd, van de A2 en vlakbij Utrecht. Op ons terrein kun je voor de deur parkeren. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

Montageservice

Interieuradvies