HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Lamellen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Lamellen

Lamellen

120

kleuren

Heb je ramen met een schuin aflopende kant? Dan zijn lamellen perfect!

Lamellen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De kleuren, de materialen en lichtdoorlatendheid.'

Iso Reflex® lamellen

Aluminium lamellen

Stoffen lamellen

PVC lamellen

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Tijdloos mooie raamdecoratie, dat zijn de verticale lamellen van Toppoint.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Lamellen als raambekleding, altijd mooi

Kies lamellen als raambekleding en je zit altijd goed. Deze mooie raamdecoratie is zowel praktisch als heel tijdloos. En de collectie lamellen in onze woonwinkel is ook nog eens van hoge kwaliteit. Ben je op zoek naar verticale lamellen in stof, pvc, aluminium of de innovatieve Iso Reflex® lamellen? Dan vind je ze bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd.

Vier soorten lamellen

Met vier soorten lamellen hebben wij altijd de lamellen die bij jou thuis passen. Het wordt wellicht wat lastig kiezen met verticale lamellen van pvc , stof , aluminium en het unieke Iso Reflex® dat bestaat uit aluminium lamellen met een toplaag van vilt. Maar, wij helpen je graag daarbij! Ons ervaren en vakkundige team kent het product en weet precies welke soort past bij jouw woonwensen. In een persoonlijk gesprek nemen we jouw woonstijl en eisen aan raamdecoratie door en verrassen je dan graag met een interieuradvies dat bij jou past.

Smalle en brede lamellen

Lamellen zijn er ook in meerdere breedtes. In pvc en aluminium zijn de smalste 52 mm breed. Kies je voor stof dan is de smalste lamel 89 mm. De breedste lamel is bij alle soorten maar liefst 250 mm. Kies dus wat jij mooi vindt en wat goed past bij jouw ramen. Let daarbij wel op hoe groot de ramen zijn waar je de lamellen wilt hangen. Smalle lamellen staan mooier in kleine ramen terwijl grotere ramen meer geschikt zijn voor de bredere lamellen. Welke variant je ook kiest, we kunnen alle lamellen leveren voor ramen tot een breedte van 6 meter.

Praktische raamdecoratie

Bij lamellen denk je vast aan praktische raamdecoratie. En dat klopt ook. Zeker als je kiest voor lamellen uit onze collectie. Die zijn namelijk van hoge kwaliteit waardoor je ze soepel bedient en gemakkelijk opzijschuift. Dat is handig bij openslaande deuren en schuifpuien. En heb je een raam met een afwijkende vorm? Zoals een schuin raam? Dan laten we de lamellen daarvoor op maat maken. Wat ook heel handig is, is de raamwasfunctie. Daarmee klik je in één keer het complete pakket lamellen los. Het raam is dan vrij zodat je er makkelijk bij kunt. Dit is standaard bij alle lamellen, met uitzondering van de breedste (250 mm).

Maatwerk in afwerking

Voor de afwerking van lamellen zijn er meerdere mogelijkheden. Je hebt natuurlijk al de keus in het materiaal en tussen de verschillende lamelbreedtes. Maar wist je dat je de pvc lamellen kunt laten perforeren zodat ze lichtdoorlatend worden? De stoffen lamellen kunnen we met diverse coatings leveren en bij de breedste lamel kunnen ze zelfs voorzien worden van decoratieve houten latjes. En wil je iets vernieuwends? Dan laten we je graag de Iso Reflex® lamellen met vilt zien.

Voor elk interieur

Bij onze woonwinkel kun je erop rekenen dat de lamellen passen in jouw interieur. Met persoonlijk advies en vakkennis helpen wij je een keus te maken en zorgen ervoor dat de lamellen naar wens worden afgewerkt. Zo vind je bij ons altijd de juiste en mooiste lamellen voor elk interieur.

Persoonlijk advies in lamellen

Wil jij ook lamellen als raamdecoratie? Laat je dan informeren en inspireren door onze deskundige vakmensen op Homburg in Beesd. We zien je graag in onze winkel die open is van dinsdag tot en met vrijdag.

“Alles voor jouw interieur.”

 

Meten aan huis

Advies op maat