HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Novus® plisséhordeur bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Novus® design plisséhordeur

Novus® design plisséhordeur

Novus® design plisséhordeur

4

kleuren

Onbezorgd ventileren met de Novus® plisséhordeur. Altijd op maat.

Novus® plisséhordeur, strak design en superlicht

Novus® is een plisséhordeur die opvalt door het strakke design. Ook is het geluidloos en superlicht. Deze hordeur is de lichtst bedienbare hordeur die er nu is! De Novus® is een product van het kwaliteitsmerk Toppoint: soepel in gebruik, riant in afmetingen en met een weerbestendig slim design. En natuurlijk vind je ook deze hordeur bij de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie.

Fluisterzacht en rolstoelvriendelijk

De Novus® plisséhordeur hoor je niet bij het openen en sluiten van de hordeur. Het is zogezegd fluisterzacht, een van de kwaliteitskenmerken die meteen opvalt. Maar ook het gemak waarmee deze hordeur over de lage ondergeleider loopt is een bewijs van de hoge kwaliteit. Die ondergeleider is maar 5 mm hoog waardoor het rolstoelvriendelijk is. De geïntegreerde greeplijst is een fraai onderdeel van het robuuste frame dat naadloos overgaat in de hor zelf. Met dit strakke design en de hoge kwaliteit valt de Novus® echt op onder alle hordeuren.

Weer- en windbestendig

Het design is zo gemaakt dat het tegen een stootje kan. Daarvoor is bewust gebruik gemaakt van uiterst robuuste materialen met onder meer aluminium profielen. De onderdelen die van kunststof zijn, zijn zo sterk dat ze weer- en windbestendig zijn. Het design van de hordeur zelf is ook goed doordacht: zodra het het geplisseerde horrengaas wordt toegeschoven, bergt het automatisch op in een cassette. Stof, wind en regen kunnen er dan niet bij. Het gaas blijft daardoor nog heel lang mooi en functioneel.

Maatwerk tot wel 4 meter breed

Een brede of heel brede deuropening? Voor de Novus® hordeur is dat geen probleem. Een Novus® kan al tot 2 meter breed gemaakt worden. En bij bredere deuropeningen koppelen we er twee aan elkaar. Zo verdubbelen we de maximale breedte. Deze design hordeur is dan ook geschikt voor een deuropening tot wel 4 meter! Bovendien kunnen we de onder- en bovenlijst van deze hordeur uit één stuk laten maken waardoor de hordeur aan beide kanten van de deuropening geplaatst kan worden en de hor dan in het midden sluit. Maatwerk dus waarmee we de Novus® plisséhordeur altijd exact passend bij jouw woning en woonwensen afleveren.

Meerdere kleuren

Het horrengaas van de Novus® design plisséhordeur is pvc gecoat en leverbaar in antraciet of grijs. De profielen zijn er in wit, crème, antraciet, zwartgrijs of zwart. En geef je de voorkeur aan een andere RAL-kleur? Dan kan dat ook. De Novus® hordeur kunnen we op de muur monteren maar ook in het deurkozijn. Onze vakmensen zullen je adviseren welke optie het beste is voor jouw woning.

Voordelen van de Novus® plisséhordeur

De Novus® plisséhordeur heeft veel voordelen, zoals:

Heel licht en soepel bedienbaar

Geheel weer- en windbestendig

Strak design met geïntegreerde greeplijst

Rolstoelvriendelijk

Tot 2 meter breed aan een stuk

Koppeling van hordeuren mogelijk voor bredere deuropeningen (tot wel 4 meter breed)

Blijft staan in elke positie

Wordt opgeborgen in een weerbestendige cassette

Montage op of in de dag

Altijd maatwerk, ingemeten en gemonteerd door vakmensen

Ontdek de Novus® design plisséhordeur, bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Wie in huis graag strak design ziet en een voorkeur heeft voor slimme ontwerpen, die kiest de Novus® plisséhordeur. Ontdek deze bijzonder fraaie hordeur nu in onze woonwinkel in Beesd. We staan voor je klaar om je er meer over te vertellen en je persoonlijk te adviseren. Kom je snel langs? We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

Klantervaring

“Een hordeur kiezen, daar kwam meer bij kijken dan ik dacht. Gelukkig nam mijn woonspecialist alles uit handen. Thuis alles keurig ingemeten en geplaatst. Erg blij met het resultaat”.

‘Geen tijd om langs te komen? Maak een afspraak voor gratis advies aan huis!’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Kom snel langs om de Novus® plisséhordeur te bekijken en een inmeetafspraak in te plannen!

 

Bezoek onze showroom

Advies nodig? Wij bellen je voor een afspraak.