HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Open View® jaloezieën bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Open View® jaloezieën

Open View® jaloezieën

243

kleuren

Open View® jaloezieën zijn perfect voor in de keuken.

Open View® jaloezieën verkopen wij niet online, het gaat om de details!

'De doordachte details. De glanzende of matte afwerkingen. De prachtige kleuren.'

Klantervaring

 
“Stijlvolle showroom, goed advies en persoonlijk contact bij Hakkert vloer- en raamdecoratie, voelt goed.”

‘Advies nodig over de lichtinval bij jouw thuis? Ik help je graag bij het maken van de beste keuze!’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Extra lichtinval en ruim zicht met Open View®

Open View® is een bijzondere optie van de Scala® aluminium jaloezieën. Door de speciale manier van kantelen en op elkaar schuiven van telkens 2 horizontale lamellen wordt er extra veel lichtinval en extra ruim zicht naar buiten toe gecreëerd.
Hierdoor worden de openingen 2x zo groot. Zo krijg je dus die extra grote lichtinval en ruim zicht. Privacy en lichtfiltering, overdag en ’s avonds.

Open View® voor elke ruimte

Scala® aluminium jaloezieën met OpenView® kun je kiezen in lamelbreedtes van 25 en 50 mm. Doordat zowel de lamellen als de bovenbak/bovenprofiel vervaardigt zijn van aluminium kun je in elke ruimte, dus ook badkamer en keuken, de Scala® jaloezieën met OpenView® voor het raam plaatsen. Maak het jezelf makkelijk en laat het meten en plaatsen maar aan over. Een afspraak heb je zo gemaakt.

Details matter bij Open View®

Dat details het verschil maken is algemeen bekend maar bij de Scala® jaloezieën is dat een feit. De afgeronde achterzijde van het bovenprofiel zorgt voor minder lichtinval bij naar beneden gekantelde lamellen. De unieke kleuren ladderkoord zoals zilver, brons en koper zorgen voor dé finishing touch. Het ladderkoord wordt altijd dubbel geleverd. En 7 jaar Toppoint garantie, ook dat maakt het verschil.

Bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd kun je de Open View® jaloezieën bekijken en een adviseur spreken over de mogelijkheden. Maak gerust een afspraak dan plannen wij tijd voor je vrij. Binnenlopen kan natuurlijk ook altijd. Zien we je snel?

“Alles voor jouw interieur.”

Advies op maat