HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Overgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Overgordijnen

Overgordijnen

1483

kleuren

Combineer 2 soorten raamdecoratie.

Gordijnen verkopen wij niet online, die moet je in het echt bewonderen!

'De dessins, het enorme aanbod.'

Klantervaring

“Ik heb mijn overgordijnen nog beter isolerend laten maken met een passende voering. Dat houdt de kou buiten en de warmte binnen.”

‘Wanneer je twijfelt over het combineren van kleuren en stoffen, maak foto’s en we stemmen het helemaal voor af.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Donegal

Gordijnen vormen de basis

Donegal

Hortus

Recife en Kashmir

Monarch

Highlands en Inbetween Royal

Monarch

Kelem

Yills

Lise

Shabby Velvet

Lise

Overgordijnen, sfeervol in elk interieur

Met overgordijnen breng je direct sfeer in elk interieur. Deze sfeervolle raamdecoratie van dikkere gordijnstof zorgt bovendien ook voor meer comfort in huis doordat ze goed isoleren. Je bespaart dus energie met de mooiste overgordijnen! Ontdek welke overgordijnen passen bij jouw woonstijl met het persoonlijke interieuradvies dat je krijgt van de vakmensen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd. We staan voor je klaar!

Royaal aan sfeer, royaal in voordelen

Overgordijnen ogen royaal, en dat zijn ze ook. Ze zorgen voor veel sfeer en brengen veel voordelen met zich mee. In elk opzicht royale raamdecoratie dus! Doordat de gordijnstof van overgordijnen dikker is, of gevoerd, zijn ze geluiddempend. Hierdoor wordt de akoestiek in huis al snel heel prettig. Maar ook isoleren overgordijnen heel goed. Daardoor blijft het in de zomer aangenaam koel en houd je in de winter de warmte veel beter in huis. Verder zorgen ze ook voor meer privacy en maken ze de ruimte donker wanneer jij dat wenst.

Voering voor overgordijnen

Overgordijnen zijn niet altijd verduisterend, maar we kunnen ze wel verduisterend voor je maken! Maatwerk dus, precies zoals je van ons mag verwachten. Met de juiste voeringstof zorgen we dat de gordijnstof van jouw keuze verduisterend wordt. Bovendien beschermt deze voeringstof het gordijn ook tegen het zonlicht waardoor ze langer mooi blijven. Het voeren van gordijnen kan met vier verschillende voeringstoffen zodat we altijd de juiste hebben die past bij de gordijnstof zelf en bij jouw woonwensen. Zo kunnen we ze verduisterend maken, geluiddempend of zorgen dat ze bijvoorbeeld nog rijker tonen of juist soepel blijven vallen.

Op maat gemaakt

De service die wij bieden, betekent vanzelfsprekend dat we er ook voor zorgen dat de overgordijnen op maat gemaakt worden. Met bijvoorbeeld de juiste voeringstof als dat nodig is. Of met de gordijnplooi die het mooiste staat bij jouw interieur. De vakmensen in onze woonwinkel zijn bekend met alle mogelijkheden en hebben oog voor het kleinste detail. Zo zullen ze jou adviseren zodat de styling en afwerking van de gordijnen helemaal naar wens is en past bij jouw woonstijl en interieur. En doordat we ook de montage door onze eigen mensen laten uitvoeren, ben je op elk moment verzekerd van hoge kwaliteit en uitstekende service!

Zo combineer je overgordijnen

Overgordijnen combineren heel goed met andere raamdecoratie. Natuurlijk staan in-betweens of transparante gordijnen hier heel goed bij. Met zo’n combinatie heb je overdag mooi gefilterd licht en ’s avonds de gewenste privacy. Maar je kunt ook andere raamdecoratie combineren met overgordijnen. Zoals jaloezieën, Duette®Shades, plisségordijnen of transparante rolgordijnen. Kom langs in onze woonwinkel en we laten je de eindeloze mogelijkheden graag zien.

Overgordijnen in Beesd

In onze woonwinkel in Beesd vind je veel wooninspiratie en een ruime collectie aan overgordijnen van hoge kwaliteit. Kom dus eens langs, we zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag en voor de deur kun je gratis parkeren. We zijn gevestigd langs de A2 en zitten direct onderaan afrit 14. Zien we je snel?

“Alles voor jouw interieur.”

Totaal advies

Montageservice