HIER TE KOOP
AFSPRAAK MAKEN

Verduisterende paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen

156

stoffen

Paneelgordijnen voor de perfecte verduistering.

Verduisterende Paneelgordijnen verkopen wij niet online, die wil je eerst eens bewonderen!

'De mate van verduistering, de enorme keuze.'

Klantervaring

“Een goed bedrijf er word netjes en zorgvuldig gewerkt bij Hakkert vloer- en raamdecoratie.”

‘Wel eens gedacht aan verduisterende paneelgordijnen? Niet alleen heel strak maar ook heel eenvoudig te bedienen.’

Kom langs in Beesd

Onze openingstijden:
di: 13.00-17.00
wo & do: 10.00-17.00
vr: 10.00-20.00

Verduisterende paneelgordijnen bij Hakkert vloer- en raamdecoratie

Verduisterende paneelgordijnen, dat is stijlvolle, grote raamdecoratie. Het staat prachtig voor grote, hoge ramen maar doet ook goed dienst als functionele roomdivider. En ze hebben tal van mogelijkheden om het af te werken naar jouw smaak en passend bij jouw interieur. Ontdek het snel, onze vakmensen vertellen je er meer over bij Hakkert vloer- en raamdecoratie in Beesd.

Kleur, effen of een dessin?

Wat jouw interieur of woonsmaak ook is, wij hebben er de gordijnstof voor. In effen tinten, felle kleuren, met subtiele dessins of juist opvallende prints. Volop keus dus, maar zonder dat het lastig kiezen wordt. Want wij zijn er om jou daarbij te helpen. Onze vakmensen adviseren je en denken met je mee. Zodat jij straks een interieur thuis hebt waar de raamdecoratie helemaal bij past.

Warmtewerende paneelgordijnen

Verduisterende paneelgordijnen houden het licht buiten. Maar hoe fijn is het als ze ook de warmte buiten houden? En dat kan met een speciale metallic coating. We hebben daarvoor verschillende warmtewerende gordijnstoffen die licht en warmte weerkaatsen. Andere opties zijn gordijnstoffen met een brandvertragende of een vuilafstotende coating.

Vuilafstotende coating

De vuilafstotende coating zorgt ervoor dat de paneelgordijnen lang mooi en schoon blijven. Met zo’n coating hoef je de panelen vrijwel nooit te reinigen. Ze blijven namelijk van zichzelf al schoon. Hebben jouw paneelgordijnen niet zo’n coating, dan kun je ze voorzichtig schoonmaken met een zachte doek of zachte borstel. Zitten er vlekken op die je er zo niet uit krijgt? Neem dan contact met ons op. Wij zullen je persoonlijk adviseren. Ga in geen geval zelf schoonmaakmiddelen uitproberen om de vlek eruit te krijgen.

Zo combineer je verduisterende paneelgordijnen

Met verduisterende paneelgordijnen heb je heel veel privacy in huis. Maar overdag houden ze al het licht tegen. Daarom is het ons advies om ze te combineren met transparante raamdecoratie. Zoals transparante rolgordijnen of jaloezieën omdat je die naar wens ook open kunt kantelen. Elk vormt een mooie combinatie met deze paneelgordijnen en je kunt hiermee ook nog op elk moment van de dag genieten van zowel privacy als zacht gefilterd licht.

Verduisterende paneelgordijnen bij de woonwinkel in Beesd

Ook voor verduisterende paneelgordijnen ga je naar de woonwinkel in Beesd: Hakkert vloer- en raamdecoratie. Met een ruime collectie ben je hier verzekerd van heel veel wooninspiratie. En ons ervaren team staat klaar om je persoonlijk interieuradvies te geven. Bezoek onze woonwinkel vlakbij Utrecht aan de A2. Je vindt ons onderaan afrit 14, Beesd. We zijn geopend van dinsdag tot en met vrijdag.

logo hakkert

“Alles voor jouw interieur.”

 

Montageservice

Advies op maat